GSF'DE SKANDAL

Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü’nde hoca ile öğrencilerin ders sırasında yumruklaştığı öne sürüldü.

10 Mart 2011 Perşembe 09:50
GSF'DE SKANDAL
Edinilen bilgiye göre, ders sırasında öğrencilerin önünde yaşanan olayda Fakültede ders veren DT oyuncusu Mehmet Yıldız’ın öğrencilerden Mustafa Burak Erol’u ders sırasında darp ettiği iddia edildi.
Söz konusu skandal kavga Bölümün çalıştığı Yusuf ile Menofis adlı oyunun provalarında yaşandı. Oyunun yönetmenliğini yapan Mehmet Yıldız ile öğrenci Musatafa Burak Erol arasında gerçekleşen olay, diğer öğrencileri de rahatsız ederken, kavganın duyulmaması için öğrencilerin tehdit edildiği öne sürüldü.

BAŞKA BİR SKANDAL DAHA…
Bu arada söz konusu olay başka bir skandal durumu da ortaya çıkardı. Öğrenciler, Yusuf ile Menofis adlı oyun aslında bölümün Sahne Uygulaması dersi kapsamında yürütülen bir çalışma olduğunu belirterek, dersin Doç. Dr. Pınar Aras’ın üzerine görünmesine rağmen derse bölümde kadrosu olamayan Mehmet Yıldız’ın girdiğini öne sürdüler. Yasal olmayan bir şekilde bölümde sahne uygulaması dersini yürütüp, sözü edilen oyunun yönetmenliğini yapan Mehmet Yıldız’ın bölüm öğrencileri üzerinde hoş olmayan tavır ve söylemlerde bulunmasının öğrenciler arasında büyük rahatsızlık oluşturduğu belirtiliyor.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gürkan 2011-03-15 20:43:41

devletin üniversitesinde yaşanan bu olay tam bir rezillik. Utanç tablosu...