GEYİKOĞLU'NUN ACI GÜNÜ

Manavgat Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hüseyin Geyikoğlu’nun vefat eden babası Ali Geyikoğlu, Bayır Mezarlığı’nda defnedildi.

20 Aralık 2012 Perşembe 17:07
GEYİKOĞLU'NUN ACI GÜNÜ
Bir süredir rahatsız olan Manavgat Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hüseyin Geyikoğlu, Erzurum Atatürk Üniversitesi Öğretim Görevlisi Hasan Geyikoğlu, Yapı Kredi Bankası Denetleme Kurulu Başkan Yardımcılığı'ndan emekli Mevlüt Geyikoğlu ve Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ahmet Geyikoğlu’nun babası Ali Geyikoğlu, dün gece tedavi gördüğü Antalya’daki özel bir hastanede vefat etti. 85 yaşındaki Ali Geyikoğlu’nun naaşı, Manavgat Bayır Mezarlığı’nda defnedildi. Cenaze törenine Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı Ercan Mekteplioğlu, MHP İlçe Başkanı Halil Gubaş, belediye meclis üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Editör

Son Güncelleme: 20.12.2012 17:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.