GAZETECİ İSPİRLİ, AZİZİYE İÇİN KOLLARI SIVADI

Gazeteci Muhammet İspirli, Aziziye Belediyesi için kolları sıvadı.

08 Kasım 2013 Cuma 12:58
GAZETECİ İSPİRLİ, AZİZİYE İÇİN KOLLARI SIVADI
Anadolu Ajansı Erzurum Bölge Müdürü iken görev süresini tamamladıktan sonra emekli olan ve alo25.com’un kurucu ve yöneticiliğini yapan meslektaşımız İspirli, İHA Bölge Müdürü Ayhan Türkez’i ziyaret ederek, kendilerine her daim haber desteği sağlayan Türkiye’nin en büyük haber tevziine müteşekkir olduklarını belirtti.

AK Parti Aziziye İlçesi’nden Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı başvurusunda bulunan İspirli, aday gösterilmesi halinde, ‘’siyasetin limanı ahlak’’ anlayışıyla çok farklı adaylık sürece ortaya koyacağını, seçilmesi halinde ise Aziziye için yoğun bir çalışma programına dahil olacağını söyledi.

İspirli, seçim sonrası yürürlüğe girecek Yeni Büyükşehir Yasası ile Türkiye’de belediyecilik ve yerel yönetimler anlamında adeta devrim yaşanacağına dikkat çekerek, şunları söyledi: "Türkiye çok hızlı bir şekilde büyüyor ve gelişiyor. Elbette ki yasalar da, genelgeler de, yönetmelikler de ve dolayısıyla uygulamalar da modern ve çağdaş bir şekilde bu hıza göre düzenlenmeli. Artık bir tek Ilıca yok. AK Parti iktidarıyla hızla kentsel dönüşüme dahil olan bir zamanların bu küçük beldesine hızla yaygın büyüyen Dadaşkent elini uzatmış, hizmet alanına birkaç köyü dahil etmiş bir Aziziye Belediyesi söz konusu. Yeni yasanın uygulamasında, bu merkez ilçenin sınırları Bayburt sınırlarına kadar uzanacak. Bütün bunların bilinciyle göreve talibim.”

Editör

Son Güncelleme: 08.11.2013 12:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selami Kaya 2013-11-08 18:56:30

ispirli, doğru karar verdin ve gereğini yaptın, sana kefiliz. ak parti umarız gereğini yapar.