ERZURUM’UN TEK YABANGÜLÜ

Erzurum’un tek bayan çiçekçi kalfası Nihal Sever, marifetiyle parmak ısırtıyor.

15 Şubat 2015 Pazar 13:17
ERZURUM’UN TEK YABANGÜLÜ
Onlarca çiçekçinin hizmet verdiği Erzurum’da tek bayan çiçekçi kalfası olan Nihal Sever, yetenekleri ve mesleğine olan saygısıyla erkek rakiplerine meydan okuyor.
Çaykara Caddesi’nde hizmet veren Yabangülü Çiçekçilik’te yedi yıldır çalışan Nihal Sever, servis, sipariş takibi, çelenk, arajman ve buket çiçek, gelin - sünnet arabası süslemeleri ile şirketin muhasebe takibine kadar her işi yapıyor.
Erzurum’un tek bayan çiçekçi kalfası olmasının kendisi için gurur vesilesi olduğunu ifade eden Nihal Sever, işini severek yaptığı için hiç yorulmadığını söyledi. Başta sevgililer günü olmak üzere, diğer önemli gün ve bazı haftalarda yoğunluk yaşadıklarını kaydeden Sever, “Ben işimi çok seviyorum, çiçekleri seviyorum. Sürekli onların arasında yer almak, çiçeklerle uğraşmak bana tarifsiz bir mutluluk veriyor. Erzurum’da tek bayan çiçekçi olmak benim için ayrıca gurur vesilesi. İşimi en iyi şekilde yapmak için çalışıyorum. Yedi yıl aynı işyerinde çalışmak benim için ayrıca mutluluk verici. Patronumu ve ekip arkadaşlarımı seviyorum. Birlik, beraberlik içerisinde ekip ruhuyla işimizi en iyi şekilde yapmaya gayret gösteriyoruz.” dedi.
Yabangülü Çiçekçilik işletmesinin sahibi Muhammet Tosunoğlu da, bayan elemanından çok memnun olduğunu belirterek, Nihal Sever’in işini çok sevdiğini ve kendisinin de ona sonsuz güveni olduğunu vurguladı. 13 yaşında çiçekçiliğe çırak olarak başladığını ve 23 yıldır sektörün içinde yer aldığını hatırlatan Tosunoğlu, “11 yıl önce kendi işyerimi açtım. Yaklaşık yedi yıldır da Nihal Sever ile ekip arkadaşlığı yapıyoruz. Kendisinden çok memnunum. Yaptığı çalışmalar, süslemeler, buket ve arajman çiçekleriyle sektörün en kalifiye elemanları arasında yer alıyor. Erzurum’da bu işte iddialı olduğumuzu rahatlıkla söyleyebilirim.” ifadelerini kullandı.

Salih YILDIRIM

Son Güncelleme: 15.02.2015 14:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.