ERZURUM’DA RAMAZAN YAĞMURU

Ramazan ayının ikinci gününde Erzurum’da yağan yağmur vatandaşları serinletti.

admin
admin
07 Haziran 2016 Salı 15:18
ERZURUM’DA RAMAZAN YAĞMURU
Ramazan ayının ikinci gününde Erzurum’da yağan yağmur vatandaşları serinletti. 

Erzurum’da sabah saatlerinden itibaren yer yer etkili olan sağanak yağmur, hem serinletti hem yüzleri güldürdü. Yağmura hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar ıslanmamak için otobüs durakları ve saçak altlarına sığındı. Sabah tedbirli olup yanlarına şemsiye alan vatandaşlar ise yağmurdan bir nebze de olsa kendini koruyabildi. Ramazan ayında yağmurla birlikte havanın serin geçmesi vatandaşları mutlu ederken, şemsiye satıcılarını da memnun etti. Yağmurla rahat bir oruç geçirdiklerini belirten vatandaşlar, “Haziran ayında bu kadar serinlik bulunmaz bir nimet. Diğer illerdeki sıcaktan Erzurum’da eser yok. Kış memleti olduğumuz için rahatız. Yağmur Ramazan ayından bulunmaz bir nimet” dediler.

Öte yandan Erzurum Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, havanın hafta başına kadar yağışlı geçeceği, en düşük hava sıcaklığının 6, en yüksek hava sıcaklığının ise 20 derece hissedileceği belirtildi. Ayrıca kuvvetli yağış sonrası meydana gelebilecek heyelan, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği konusunda uyarıda bulunuldu.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumRamazanYağmur
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.