ERZURUM'DA OKULLAR TATİL

Erzurum'da gece saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı dolayısıyla ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bugün 1 gün süreyle ara verildi.

23 Ocak 2014 Perşembe 08:37
ERZURUM'DA OKULLAR TATİL
Erzurum’da yoğun kar yağışı dolayısıyla ilk ve orta dereceli okullar Valilik tarafından 1 gün süreyle tatil edildi. 
Geçtiğimiz Cuma günü kar ve yağmur duasının yapıldığı Erzurum’da, gece saatlerinde yoğun kar yağışı etkisini gösterdi. Kar kentin cadde ve sokaklarını beyaz örtüye büründürdü. Kar kalınlığının 10 santimetreye ulaştığı kentte Valilik talimatıyla ilk ve orta dereceli okullar 1 gün süreyle tatil edildi. Engelli ve hamile çalışanlar idari izinli sayıldı. Erzurum il genelinde çok sayıda köy ve mezra yolu kar nedeniyle kapandı.
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre, kar yağışının öğleden sonra hafiflemesi ve akşam saatlerinde de tamamen etkisini yitirmesi bekleniyor.
Öte yandan, kar ve buzlanma nedeniyle sabah saatlerinde çok sayıda maddi hasarlı ve yaralamalı trafik kazası meydana geldi. Erzurum'da gece saatlerinde başlayan kar yağışı sebebiyle Erzurum - Ağrı kuzey çevre karayolunun Nene Hatun rampalarında çekici ve otobüs yolda kaldı. Bölge trafik ekipleri ve karayolları ekipleri kurtarma çalışmaları başlattı.

Editör

Son Güncelleme: 23.01.2014 08:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.