ERZURUM'DA ASTSUBAYA SİLAHLI SALDIRI

Erzurum'un Horasan ilçesinde bir astsubay, görev yaptığı bölüğüne aracıyla gittiği sırada uğradığı silahlı saldırıda yaralandı.

29 Temmuz 2015 Çarşamba 10:47
ERZURUM'DA ASTSUBAYA SİLAHLI SALDIRI
Erzurum’un Horasan ilçesinde görev yaptığı bölüğe giden astsubay silahlı saldırıya uğradı. 

Edinilen bilgiye göre, Erzurum’un Horasan ilçesinde görev yapan Astsubay Üstçavuş Nazmi Altun, görev yeri olan İlçe Garnizon Komutanlığına özel aracıyla giderken uğradığı silahlı saldırıda yaralandı. Üçyol mevkisinde aracı arıza yapan Nazmi Altun’a, araçtan indiği esnada yanından geçen bir başka araçtan ateş açıldı. Saldırıda yaralanan Astsubay Üstçavuş Nazmi Altun, olay yerine sevk edilen 112 Acil sağlık ekiplerince Horasan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldıktan sonra ambulans helikopterle Erzurum’daki Mareşal Çakmak Askeri Hastanesi’ne gönderildi. İlçede geniş çaplı operasyon başlatıldı. 

Editör

Son Güncelleme: 29.07.2015 10:55
Anahtar Kelimeler:
ErzurumHorasanNazım Altun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cavit 2015-07-29 11:02:18

yazıklar olsun