ERZURUM AVM KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLDU

Hizmet sektörünün en önemli parçası olan ve sosyal sorumluluk bilinci içinde her geçen gün adını farklı projelerden söz ettiren Erzurum AVM, 25 Haziran 2012 ‘de Erzurum’da ikamet eden kimsesiz çocukları alışveriş merkezinde ağırladı.

25 Haziran 2012 Pazartesi 18:28
ERZURUM AVM KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLDU
Yaşları 4 ile 18 arasında değişen, aileleri olmayan ya da farklı sebeplerden dolayı ailelerinden uzakta yaşayan misafirlerine keyifli anlar yaşatan Erzurum AVM , söz konusunun Erzurum olduğu her yerde hizmete hazır. Minik misafirlerini Tayhouse ve Playhouse’da eğlendirirken daha büyük yaşlara sahip olan misafirlerini ise Red Go-kart pistlerinde ağırladı. Eğlendikten sonra Mc Donald’s da yemeklerini yiyen çocukların mutluluğu gözlerine yansımıştı.
Açıldığı günden beri misafirlerine farklı güzellikler sunan Erzurum AVM’nin Müdürü Kemal Ünal, “Her ne sebeple olursa olsun ailelerinden uzakta yaşamak zorunda olan toplumun en hassas bireylerini ağırlamak bizler için onur verici. Barınmış oldukları yerlerde hiç şüphesiz çok güzel ağırlanmaktalar ama bizim buradaki amacımız onların hayatına biraz renk katmaktı. Bunu başarabildiysek ne mutlu bize… “ diyerek organizasyona destek veren kiracılarına ve gerekli görüşmeleri yaptıkları Erzurum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti.

Editör

Son Güncelleme: 25.06.2012 18:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.