Elazığ'da 6,8 büyüklüğünde deprem: 14 kişi hayatını kaybetti

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD, ilk belirlemelere göre 14 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.

admin
admin
25 Ocak 2020 Cumartesi 00:19
Elazığ'da 6,8 büyüklüğünde deprem: 14 kişi hayatını kaybetti

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) Twitter hesabından yapılan bilgilendirmede, Sivrice ilçesinde saat 20.55'te 6,8 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

AFAD: İLK BELİRLEMELERE GÖRE 14 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

AFAD'dan yapılan açıklamada, "İlk belirlemelere göre Elazığ'da 8 kişi hayatını kaybetmiş, 12 kişi yaralanmış, Malatya’da 6 kişi hayatını kaybetmiş, 45 kişi yaralanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

35 ARTÇI DEPREM KAYDEDİLDİ

AFAD, Elazığ'ın Sivrice ilçesinde saat 22.29'a kadar geçen zamanda, büyüklükleri 2,7 ile 5,4 arasında değişen 35 artçı depremin kaydedildiğini açıkladı.

AFAD'ın Twitter hesabından yapılan açıklamada, Sivrice'de 6,8 büyüklüğünde depremin meydana geldiği hatırlatıldı.

Açıklamada, "Bu depremden sonra 22.29'a kadar geçen zamanda, büyüklükleri 2,7 ile 5,4 arasında değişen 35 artçı deprem kaydedilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumDepremElazığ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.