EKMEK TEKNELERİ YIKILAN 11 YAŞINDAKİ ÇOCUK YÜREK BURKTTU

Erzurum Palandöken ilçesindeki Hacisalih Efendi Mahallesi’nde uzun yıllar büfecilik yaparak geçimini sağlayan 4 çocuk babası Murat Vuraler’in (39), ekmek teknesi olan büfe, dün gece zabıta ekiplerince dozerle yıkıldı.

27 Temmuz 2011 Çarşamba 18:00
EKMEK TEKNELERİ YIKILAN 11 YAŞINDAKİ ÇOCUK YÜREK BURKTTU
Bugün sabah erken saatlerde babasına yardıma gelen evin 11 yaşındaki en küçüğü Alperen Vuraler’in elindeki enkaz tuğlası ile objektife yansıyan yüz ifadesinde üzüntü ve burukluk vardı. Küçük Alperen,”Ekmeğimizin parasını babam bu büfeden çıkarıyordu. Şimdi babamı ve bizi aç bıraktılar. Ne olur büfemizi geri versinler’ diye yalvardı.
Öte yandan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ise, yıkım olayı ile ilgili kendisinin bizzat bilgilendirilmediğini ve yıkımın bilgisi dışında gerçekleştirildiğini ifade ederek, ”Beni akşam saat 21.00 sıralarında vatandaş aradı. Ben kendisine bilgim dışında olduğunu haklı veya haksız konumda olmadığını bilemiyorum. Bizim büfelerle ilgili çalışma programımız var. Bu çalışma projesi kapsamında ben yapılan işlemin durdurulmasını istedim. Ben ‘Yıkın’ talimatını vermedim. Ama şunu söyleyebilirim yıkım şekli kötü olabilir. Ben kesinlikle hiçbir vatandaşımızın mağdur edilmesine müsaade etmem. Bu kardeşimiz mağdur edilmiş ise mağduriyeti giderilecektir. Mağdur da edilmiş ise bu problemi çözeriz. Hiçbir vatandaşımın zulme uğratılmasına asla müsaade etmem, ettirmem de” diye konuştu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.