EĞİTİM HEMŞİRELERİNE “ETKİLİ SUNUM TEKNİKLERİ” SEMİNERİ

Erzurum Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Tıbbi Hizmetler Başkanlığı Eğitim Birimi tarafından, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürleri ve Eğitim Hemşirelerine, Atatürk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Halk Sağlığı Hemşireliği Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Nazlı Hacıalioğlu tarafından “Etkili Sunum Teknikleri” konulu seminer verildi.

29 Ocak 2014 Çarşamba 09:03
EĞİTİM HEMŞİRELERİNE “ETKİLİ SUNUM TEKNİKLERİ” SEMİNERİ
Yrd. Doç. Dr. Nazlı Hacıalioğlu, sunum yapmakla etkili sunum yapmak arasında önemli farkların olduğunu belirterek, “Ne kadar bilgili olursak olalım sunumlarımızı sunum tekniklerini dikkate almadan yapığımız takdirde zamanımızın ve çabalarımızın boşa gideceğini bilmeliyiz.” dedi.
Etkili sunumun eğitimin her düzeyinde ve mesleki hayatta önemli bir role sahip olduğunu vurgulayan Yrd. Doç. Dr. Hacıalioğlu, aynı zamanda etkili sunumların düşüncelerimizin kabul görmesini ve istediğimiz sonuçları elde etmemizi sağlayan önemli bir araç olduğuna dikkat çekti.
Seminer sonrasında konuşma yapan Kamu Hastaneleri Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Remzi Arslan seminerin çok verimli geçtiğini belirterek, eğitimin hemşirelerin önemli görevlerinden biri olduğunu bu nedenle hemşirelerin verdikleri eğitimlerde amaçladıkları hedeflere ulaşabilmeleri için, sunumlarını uzmanların önerdiği şekillerde, etkili sunum tekniklerini kullanarak yapmalarının kaçınılmaz olduğunu ifade etti.

Editör

Son Güncelleme: 29.01.2014 09:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.