EFSANE İSİM ‘SEVİM ABLA’ YAŞAMA VEDA ETTİ

Erzurum’da önceki gün yaşamını yitiren AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Teoman Özdoğan’ın annesi Muhtar Sevim Özdoğan, toprağa verildi.

05 Kasım 2014 Çarşamba 17:42
EFSANE İSİM ‘SEVİM ABLA’ YAŞAMA VEDA ETTİ
Atalar Mahallesi’nin eski muhtarı Sevim Özdoğan’ın Palandöken İlçesi Solakzade Camisinde kılınan cenaze namazına AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Erzurum Baro eski Başkanı Naci Turan, Özdoğan’ın ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
5 çocuk annesi Sevim Özdoğan’ın cenazesi Asri Mezarlıkta toprağa verildi.
Erzurum’da seçmenler ve bürokratlar tarafından sevilen Erzurum’un efsane ismi kadın Muhtar Sevim Özdoğan, tedavi gördüğü hastane’de 81 yaşında hayata gözlerini yumdu.
Erzurum’un Yakutiye İlçe Merkezine bağlı Atalar Mahallesi’nde 12 yıla aşkın süredir muhtarlık görevini yapan ve mahalle sakinlerine yaptığı hizmetlerle büyük takdir toplayan ‘Sevim Abla’ yardımsever kişiliği sevecen kişiliği ile tanınıyordu.
Türkiye Muhtarlar Derneği Erzurum eski Şube Başkanı Ekrem Şen ise, Sevim Özdoğan’ın kaybı ile büyük üzüntü duyduklarını ifade ederek, ’Erzurum’un sevilen tek kadın muhtarımız ‘Sevim Abla’mız Atalar Mahallesinin 12 yıl süren muhtarlık görevini sürdürdü. Başarılı çalışmaları ile yaptığı yardımseverliği ile tanınan mahallede oturan seçmenin büyük takdirini toplayan ‘Sevim Abla’ hem Erzurum için hem de Türkiye’ye örnek muhtar olarak tanınmaktaydı. Ailesine sevenlerine baş sağlığı diliyorum.’ dedi.
5 çocuk annesi Muhtar Sevim Özdoğan’ın cenazesi bugün Palandöken İlçesi Solakzade Cami'ninde öğlen namazına müteakip kılınan namazın ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

Editör

Son Güncelleme: 05.11.2014 17:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.