DSİ SPOR KULÜBÜ

Erzurum Basketbol Kulüplerimizin son halkası olan DSİ Spor Kulübünü bu hafta konuk ediyoruz.

06 Mart 2012 Salı 16:15
DSİ SPOR KULÜBÜ
Son 20 yıla Erzurum Basketboluna damgasını vuran  DSİ Spor Kulübü geçmiş yılları başarılarla doludur.
Kemalettin Yentimur Başkanlığındaki DSİ Spor Kulübü Basketbol , Kayak , Boks , Atletizm , Satranç ve Voleybol branşlarında faaliyetlerini sürdürmekte.
Emin Kocaaliler , İlknur Yapağı ve Cihan Küçükoğlu yönetimindeki Salih Alsaran , Yusuf Karta ve Gül Karta ‘nın hocalığını yaptığı Kayak Takımı yeni bir yapılanmaya geçerek Alt yapı oluşumunu oluşturdular. Türkiye’nin en iyi takımlarından biri olan DSİ Spor Kulübü Kayak Takımı bundan önce olduğu gibi Milli Takıma bir çok sporcu verecektir.
İlker Solak ve Bismi Ermin yönetimindeki Milli Takım Hocalığı yapmış Naim Karataş idaresindeki Boks takımı bir çok başarılara imza atmıştır. Kendi Boks salonunda haftada 5 gün çalışmalarını sürdüren Naim Karataş yönetimindeki DSİ Boks Takımı geleceğe emin adımlarla yürüyor.
Adem Çelik Yönetimindeki Satranç Takımımız Satranç 2.liginde mücadele etmiştir. Her zaman hedefleri olan DSİ Spor Kulübü satranç ta hedefleri hep üstlerde olmuştur.
İbrahim Milli yönetimindeki Atletizm branşı yeni olmasına rağmen gelecek vaat eden branşlarımızdır.
Cem Culfa ve Erol Nakışlı Yönetimindeki Basketbol Takımımız Hamit Kavurmacı, Ebubekir Sağsöz Hocalığında emin adımlarla hedeflere yürüyor.
7-11 Mart 2012 tarihinde Erzurum da yapılacak olan Türkiye Basketbol Federasyonu Alt Yapı ligi olan Kuzey-Doğu Bölge Şampiyonası başlayacak; bu Turnuvaya şu an itibariyle Erzurum DSİ Spor kulübünü yanı sıra Ardahan , Erzincan , Bayburt , Iğdır , Rize , Ordu, Sivas ve Trabzon İllerin İl Birincileri katılacaktır. Artvin ve Giresun İl birincilerinde katılma ihtimali var.
5 gün sürecek olan maçlar sonunda 1. Olan takım 11-15 Nisan Çanakkale’de yapılacak olan Anadolu Şampiyonasına katılacaktır. Bu Turnuvada İlimizi temsil edecek olan DSİ Spor Kulübüne Başarılar diliyorum.
Kulüp Başkanı Sayın Kemalettin Yentimur DSİ Spor Kulübünü 2 ayrı hedefinin olduğunu bunlardan asıl hedeflerinin Faal olarak yaptığımız spor branşlarda ; Sporcu yetiştirmek ve Şampiyon olarak ilimizi temsil etmektir.

2. Hedefimiz ise Sporcu yetiştirmek ve en iyi şekilde ilimizi temsil etmenin dışında kalan zamanlarımızda ise Erzurum halkına açmış olduğumuz Yaşam Boyu Spor Erkek ve Bayanlara yaş sınırı olmaksızın cüzi bir ücretle spor yaptırarak halkımıza hizmet vermektir.
Sayın Kulüp Başkanı Kemalettin Yentimur’a şu soruyu sorduğumda ; Bütün branşlarda bu kadar başarılı olmanızın ana mimarisi nedir , bu gücü nerden alıyorsunuz?
Bu Gücümüzü DSİ Spor kulübü üyelerden almaktayız
Bu gücümüzü DSİ Spor kulübü Yöneticilerinden almaktayız
Bu gücümüzü Branşlarımızı teslim ettiğimiz Değerli ve Ehli Hocalarımızdan almaktayız
Bu gücümüzü DSİ Spor kulübünü destekleyen Fahri Başkanımız Bölge Müdürümüz Sabahattin Çapkınoğlun’dan almaktayız .
Haftaya görüşmek dileğiyle.
Not : Yıldızlar Kuzey Doğu Bölge maçlarının Fikstürünü ve sonuçlarını  DoğuTürk ‘ten takip edebilirsiniz.

Editör

Son Güncelleme: 06.03.2012 18:55
Anahtar Kelimeler:
DSİ SPOR KULÜBÜ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.