DOĞU'DA 520 KÖY YOLU KARDAN KAPALI

Doğu Anadolu Bölgesinde kar yağışı nedeniyle toplam 520 köy yolunun merkezlerle bağlantısı kesildi. 17 köye de elektrik verilemiyor.

26 Aralık 2012 Çarşamba 09:58
DOĞU'DA 520 KÖY YOLU KARDAN KAPALI

Erzurum'un ilçelerinde aralıklarla devam eden kar yağışı ve tipi nedeniyle 360 köy yolunun merkezlerle bağlantısı kesildi. Kapalı yollardan dolayı 17 köye elektrik verilemiyor. TEDAŞ ekipleri yolların kardan temizlenmesinin ardından köylere elektrik vermeye başlayacak. Ağır kış koşulları nedeniyle Ağrı'da 102, Muş'ta 33, Kars'ta da 25 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi ekipleri köy yollarını açmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Öte yandan Meteoroloji Bölge Müdürlüğü kentte yaşanan en düşük hava sıcaklıklarının sıfırın altında olmak üzere Kars'ta 21, Ardahan'da 15, Ağrı'da 8, Erzurum'da 7, Erzincan'da 1 derece olduğunu belirtti. Kar kalınlıkları Sarıkamış Kayak Merkezinde 118, Palandöken'de 27 santimetre olarak belirlendi.

Editör

Son Güncelleme: 26.12.2012 09:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.