DOÇ. DR. ŞENOL KANTARCI'NIN BABASI VEFAT ETTİ

Akdeniz Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Şenol Kantarcı’nın babası Sebahattin Kantarcı hakkın rahmetine kavuştu.

17 Şubat 2015 Salı 00:37
DOÇ. DR. ŞENOL KANTARCI'NIN BABASI VEFAT ETTİ
Akdeniz Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç Dr. Şenol Kantarcı ve Lütfü Kantarcı’nın babaları Sebahattin Kantarcı, bugün Pasinler’de İbrahim Hakkı Hazretleri Cami’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, ilçe mezarlığına defin edildi.

Merhum Sebahattin Kantarcı’nın cenazesine Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu 3. Daire Başkanı ve Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu Başkan Vekili Metin Yandırmaz, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, Erzurum Et Kombinası Müdürü İsmail Atasever, Atatürk Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Rıdvan Durak, Pasinler Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Cıvoğlu, Pasinler Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Bitlisli, Birol Çelik ve çok sayıda vatandaş katıldı.
DOĞUTÜRK ailesi olarak, merhuma Allah'tan rahmet, değerli hocamıza ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Editör

Son Güncelleme: 17.02.2015 00:38
Anahtar Kelimeler:
Erzurumşenol Kantarcı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.