DEMİRHAN AİLESİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Filipinler’de anneleri ‘Hanım Demirhan’ adına yetimhane yaptırdılar.

admin
admin
06 Ekim 2016 Perşembe 09:03
DEMİRHAN AİLESİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
BB Erzurumspor Kulüp Başkanı işadamı Av. Ali Demirhan ile Halil Demirhan kardeşler, Filipinler Danao’da Anneleri ‘Hanım Demirhan’ ismine 100 öğrencinin barınacağı yetimhane yaptırdı.
TÜRK İŞ ADAMI DEMİRHAN KARDEŞLER’DEN ÖRNEK DAVRANIŞ
Filipinlerin gönüllerini fetheden Erzurumlu işadamı Ali ve Halil Demirhan kardeşler, Filipinler Danao’da 100 öğrenciye barınma yeri olarak yaşamını idame ettireceği yetimhaneye anneleri ‘Hanım Demirhan’ ismini vererek hizmete açtılar.
Türkiye adına öğrencilerin sıcak yuva şefkatine kavuşturmanın mutluluğunu ve onurunu yaşadıklarını ifade eden Demirhan kardeşler, ’Türk işadamı olarak annemiz Hanım Demirhan adına yaptırdığımız yetimhane ile bir nebze olsun buradaki yavrularımızın yaralarına merhem olmaya çalıştık. Küçük bedenleri sıcak yuvaya kavuşturmanın, öğrencilerin ellerinde Türk Bayraklarını dalgalandırarak sevgi göstermeleri, hüzünlü mutluluğun onurunu yaşadık. Bu anlamlı yardım ve desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.’ diye konuştular. 

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumAli Demirhan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.