DEDAMAN’DAN 90 YILDA 90 ÇOCUK PROJESİ

Dedeman Hotels & Resorts International, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 90. Yılını, hayata geçirdiği “90 Yılda 90 Çocuk” projesiyle kutladı.

08 Kasım 2013 Cuma 20:39
DEDAMAN’DAN 90 YILDA 90 ÇOCUK PROJESİ
Türkiye’nin 11 ilinde misafirlerini “Geleneksel Dedeman Misafirperverliği” ile ağırlayan Dedeman Hotels & Resorts International, hizmet verdiği illerdeki çocukları Başkent Ankara’da bir araya getirdi. Geziye Erzurum’dan Kurtuluş İlköğretim Okulu’ndan öğrenciler katıldı.

Cumhuriyetin 90. yılı kutlamaları kapsamında çocuklar Anıtkabir’de gerçekleştirilen devlet töreninde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıkarken, Cumhuriyetin temellerinin atıldığı İlk Meclis binasını görme fırsatı elde ettiler. Cumhuriyetin kuruluş hikâyelerinin sergilendiği Anıtkabir müzelerini ziyaret eden çocuklar, T.C. Cumhurbaşkanlığı Atatürk Müze Köşkü’nde ise Atatürk’e ait anıları yakından incelediler.

90 Yılda 90 Çocuk” projesine imza atan Dedeman Hotels & Resorts International, İstanbul’dan Diyarbakır’a, Rize’den Denizli’ye hizmet verdiği tüm illerdeki ilkokul çağındaki çocuklara 90. Yıl coşkusunu yaşattı.

Erzurum’dan Kurtuluş İlköğretim Okulu’ndan öğrencilerin katıldığı geziye; Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Üyesi Banu Dedeman, Dedeman Grubu ve Dedeman Palandöken yöneticileri ile çalışanlarından oluşan bir grup eşlik etti.

Dedeman Grubu’nun ilk oteli olan Dedeman Ankara’da ağırlanan öğrenciler, düzenlenen kültürel gezilerin yanı sıra otelde de keyifli dakikalar yaşadılar. Türkiye’nin birçok noktasından bir araya gelen çocuklar geziye büyük ilgi gösterirken, birlikte hoş vakit geçirdiler.


Editör

Son Güncelleme: 08.11.2013 20:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.