DAĞCILAR EKSİ 20 DERECEDE KONAKLI’DA KAMP KURDU

Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından düzenlenen Dağcılık Kış Gelişim Eğitim Kampı Erzurum Konaklı Kayak Merkezi’nde başladı. Dağcılar eğitim kampında başarılı olmak için eksi 20 derecede mücadele veriyor.

19 Şubat 2015 Perşembe 09:13
DAĞCILAR EKSİ 20 DERECEDE KONAKLI’DA KAMP KURDU
Türkiye Dağcılık Federasyonu’nun geleneksel Kış Gelişim Eğitim Kampı Erzurum’un Konaklı Kayak Merkezi’nde başladı. Dağcılar iglo evlelerde gece eksi 20 derecelere ulaşan soğukta kış şartlarına uyum sağlamaya çalışıyor. Türkiye’den 53 dağcılık kulübünden 77 dağcının katıldığı Kış Eğitim Kampı 7 gün sürecek. Kampta başarılı olan sporcular bir üst kampa katılmaya hak kazanırken, başarısız olan dağcılar bir üst kampa ancak kendi imkanları ile katılabilecek. Kampa Federasyon Başkanı Alaaddin Karaca’nın katılması dağcılar için moral oldu.

TAŞKESENLİGİL KAMPI ZİYARET ETTİ
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Dağcılık Kış Gelişim Eğitim  Kampını ziyaret ederek dağcılarla sohbet etti. Dağcılık Federasyonu Başkanı Alaaddin Karaca, Erzurum GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil’e ilgisinden dolayı teşekkür ederek, kış gelişim kampı hakkında bilgi verdi. Karaca ve Taşkesenligil’e kardan yapılan iglo evde çobra ikram edildi. Dağcılık Kış Gelişim Eğitim Kampına ziyaret gerçekleştirmekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, “Burada kısa süreliğine de olsa kış şartlarında iglo evlerde yaşam mücadelesini nasıl oluyor, onu öğrenmiş olduk. Tüm dağcı arkadaşlara kampta başarılar diliyorum” diye konuştu.
 
 

Editör

Son Güncelleme: 19.02.2015 10:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.