"CHP İLE MHP İŞBİRLİĞİ YAPIYOR"

Ak Parti Milletvekili Muhyettin Aksak, CHP ile MHP’nin gizli bir ittifak yaparak 12 Haziran seçimlerinde stratejik ortaklık yaptıklarını söyledi. Milletvekili Aksak, “Türkiye’nin bir çok şehrinde CHP ile MHP belirledikleri ortak milletvekili adayları üzerine işbirliği yapıyorlar” dedi.

10 Mayıs 2011 Salı 09:52
CHP’nin adayının milletvekili seçilme ihtimalinin yüksek olduğu şehirlerde MHP’nin, MHP’nin adayının milletvekili olma ihtimalinin yüksek olduğu şehirlerde ise CHP’nin destek vereceğini kaydeden, Muhyettin Aksak, milletinin bu gizli ittifaktan haberi olması gerektiğini söyledi.

YİNE HÜSRANA UĞRAYACAKLAR
Milli ve manevi değerleriyle yoğrulmuş MHP’li seçmenin açıktan CHP’nin değirmenine su taşımasını kabul etmeyeceğini, bu yüzden de parti yönetimleri arasında gizli tutulan bir ittifakla bunun gerçekleştirildiğini dile getiren Ak Parti Milletvekili Aksak, “MHP’nin yönetimi ile tabanı arasında uçurum var. Bu partinin yönetimi tabanının değerlerinin değil, marksistlerin yanında yer almaktadır. MHP’nin politikalarını dikkatle takip eden birisi CHP ile MHP’nin birbirinden farkı olmayan politika izlediklerini görecektir. Oysa MHP’nin seçmeni, bu birlikteliğe asla rıza göstermeyecek bir ferasete sahiptir” diye konuştu.

MHP TABANININ DEĞERLİRİNİ AK PARTİ TEMSİL EDİYOR
“Referandumda çarpık bir evlilik yapan CHP ile MHP, birlikteliklerini bu seçimde de sürdürmektedirler” diyen Aksak, şöyle konuştu: “Dün referandumda CHP’liler ile kol kola olanlar, milletten yedikleri tokadı görmezden gelip, 12 Haziran’da da aynı yanlışa düşmektedirler. MHP yönetiminin CHP ile dirsek teması bu seçim sürecinde de vardır. Hatta daha da fazladır. Değerli MHP tabanı, değerli ülkücü kardeşlerim bunu görsün ve tıpkı referandumda olduğu gibi, bu seçimlerde de kendisine sırt dönenlere cevabını versin. Soruyorum: “Anadolu çocuğu” olması icab eden MHP seçmeni nasıl oluyor da o şımarık, o elitist, o halka tepeden bakan CHP tayfasının hizmetine soyunuyor? Hayır, ben inanıyorum ki, MHP tabanı bu yanlışa düşmeyecek ve kendi değerlerini savunan AK Parti’nin saflarında yer alacaktır.”

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.