Büyükşehir’in logosu Valiliğin logosunu döver!

Büyükşehir’in logosu Valiliğin logosunu döver!

admin
admin
09 Temmuz 2019 Salı 13:54
Büyükşehir’in logosu Valiliğin logosunu döver!

Vedat REFAYELİ

Ayna vazifesini de gören logolar kurumsal kimliğin bizzat bedenidir.

yi bir logo, bir firma için en akılcı ve getirisi olan yatırımdır. O kadar yani. En sade haliyle söylemek gerekirse logonuz, bir yerde sizin imzanızdır. Daha ne olsun. Logonuz imzanızın, bizzat kimliğinizle şekil bulmuş halidir.

Logonuzdaki sanatsallık ve yaratıcılık hedeflenecek kitleyi doğrudan etkilemektedir. Bu bilgiler ışığında demem odur ki, Erzurum’da en çok tuttuğum logo Büyükşehir Belediyesi’nin logosudur ve üçüncü defa yenilenen Erzurum Valiliği’nin logosuna on basar! Açık ara o logo hep birincidir benim gözümde.

Ahmet Küçükler’in bana göre 10 yıllık belediye başkanlığı süresince en ‘iz bırakan’ işlerinden birinin de kurumsal kimlik kazandırdığı o logodur. Kim yapmıştır, nasıl yapmıştır bilmem ama en azından ben bir Erzurumlu olarak uyduruktan bir sürü logonun dolaştığı günümüz Türkiye’sinde öyle bir logoya sahip olduğumuz için mutluyum, gururluyum.

O logoyu her gördüğümde kendimi iyi hissediyorum. Logo dediğin budur işte.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumValiBüükşehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.