BÜYÜK: HUZURLU TOPLUM İÇİN HUZURLU VE SAĞLIKLI AİLELER GEREKİR

Tortum Müftüsü Celal Büyük tarafından hazırlanan ve her hafta Perşembe akşamları Kardelen Televizyonu ekranlarından canlı olarak yayınlanan “İlahi Vahyin Sesi” programında bu hafta “Aile” konusu ele alındı.

02 Kasım 2013 Cumartesi 11:24
BÜYÜK: HUZURLU TOPLUM İÇİN HUZURLU VE SAĞLIKLI AİLELER GEREKİR
Atatürk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. Hava Özkan’ın konuk olarak katıldığı programın bu haftaki bölümünde evlilik öncesi eğitim ve aile içi iletişimden bahsedildi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının aileye yönelik çalışmalarının da anlatıldığı programda Yard. Doç. Dr. Hava Özkan, huzurlu toplumların her açıdan bilinçlenmiş ve eğitilmiş insanların kuracakları ailelerle mümkün olabileceği hususu üzerinde durdu ve bu konuda yapılacak olan programlardan bahsetti.  
Ailenin önemli bir kurum olduğuna dikkat çeken müftü Büyük, “Huzurlu toplumlar için huzurlu ve sağlıklı aileler oluşturmamız gerekir. Bu konuyu önemseyen müftülüğümüz yakın zamanda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızla ortaklaşa projeler yapmaya başlayacak. Evlenecek olan vatandaşlarımızı evlilik öncesi eğitimlerden geçirmek suretiyle onların huzurlu ve mutlu aileler kurmalarına yardımcı olacağız.” dedi.
Programda ayrıca ERİHDER Genel Başkanı Nuri Toparlak dernek çalışmaları hakkında bilgi verirken ERİHDER ilahi ve semazen ekibinin söylediği ilahi ve kasideler halkı ekrana kilitledi.   

Editör

Son Güncelleme: 02.11.2013 11:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.