BURS ALDIĞI VAKFIN YAPTIRDIĞI OKULDA ÖĞRETMENLİK YAPIYOR

Erzurum’un Aziziye İlçesine bağlı Aşağı Canören Köyü’nde öğretmenlik yapan 25 yaşındaki Tuğbanur Emek, üniversite öğrenciliği yıllarında burs aldığı İstanbul Erzurumlular Vakfı’nın yaptırdığı okulda öğretmenlik yapıyor.

03 Mayıs 2014 Cumartesi 15:18
BURS ALDIĞI VAKFIN YAPTIRDIĞI OKULDA ÖĞRETMENLİK YAPIYOR
Erzurum’un Aziziye İlçesine bağlı Aşarı Canören Köyü’nde Fen ve Teknoloji Bilgisi Öğretmenliği yapan 25 yaşındaki Tuğbanur Emek, üniversite öğrenciliği yıllarında İstanbul Erzurumlular Vakfı tarafından burs alırken şimdiler de ise vakıf tarafından yaptırılan okulda öğretmenlik yapıyor.

Yıllar sonra böyle bir tesadüfün gerçekleşmesinin kendisini çok duygulandırdığını ifade eden Fen ve Teknoloji Bilgisi Öğretmenliği yapan 25 yaşındaki Tuğbanur Emek, öğrencilerinin en iyi yere gelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi. Tuğbanur Emek, ”2008 yılında Marmara Üniversitesi’nde öğrencilik yaparken İstanbul Erzurumlular Vakfı’ndan burs almıştım. Vakıfın bu okulu yaptırmaları bizim ve öğrenciler için yapılan en büyük yardımdır. Vakfımız zaten sürekli olarak okulumuzun ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Yıllar önce ben bu vakıftan burs almıştım üniversite öğrenciliği yıllarımda şimdi o vakfın yaptırdığı okulda öğretmen olmam çok beni gerçekten duygulandırdı. 7 yıl önce bu vakıftan burs aldım şimdi ise vakfın yaptırdığı okulda öğretmenim çok mutluyum. Şimdi ise vakıf benim öğrencilerime yardım ediyor demek ki bu işler hep sırasıyla ilerliyor. İnşallah benim öğrencilerimde ileride güzel yerlerde olur. ” dedi.

İSTANBUL ERZURUMLULAR VAKFI İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİNE GİYECEK YARDIMI

İstanbul Erzurumlular Vakfı, 9 sene önce Erzurum’un Aşağı Canören köyünde yaptırdıkları İstanbul Erzurumlular Vakfı İlköğretim Okulu öğrencilerine giyecek yardımında bulundu. İstanbul Erzurumlular Vakfı tarafından 2005 yılında Erzurum’un Aziziye İlçesine bağlı Aşağı Canören Köyü’ne yaptırılan Erzurumlular Vakfı İlköğretim Okulu öğrencilerine vakıf tarafından ayakkabı, mont ve eşofman yardımında bulunuldu. Aşağı Canören Köyü’nün yakınlarında bulunan 7 köyün öğrencilerinin okuduğu ve yaklaşık olarak 96 öğrencisi bulunan İstanbul Erzurumlular Vakfı İlköğretim Okulu öğrencileri unutulmadı. İstanbul Erzurumlular Vakfı Başkanı Mehmet Sabri Seven, Başkan Yardımcısı Mücahit Güngör, Yönetim Kurulu üyesi Neslihan Arzu Keteci, vakfın yardımlarıyla alınan yardımları öğrencilere ulaştırdı. Ayakkabı, mont ve eşofman yardımı yapılan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunurken öğrenciler çok mutlu olduklarını söylediler.

İstanbul Erzurumlular Vakfı Başkanı Mehmet Sabri Seven, ”Aşağı Canören Köyü ve diğer köylerden okumak için okula gelen çocuklarımız için malzeme yardımında bulunduk. Bu okulu 2005 yılında vakfımız tarafından yaptırmıştık. 9 yıldır hemen hemen okulumuzun tüm ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz.” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 03.05.2014 15:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.