BURASI 94.6, ERZURUM POLİS RADYOSU

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde yayın hayatını sürdüren Erzurum Polis Radyosu, şehrin kültürel ve sosyal yaşamına katkıda bulunuyor.

28 Aralık 2012 Cuma 09:16
BURASI 94.6, ERZURUM POLİS RADYOSU



Cengiz DURULAR

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde, 94.6 frekansında yayın yapan Erzurum Polis Radyosu, dinleyicilerinden yoğun ilgi görüyor. Radyo tutkunları başta olmak üzere sosyal paylaşım sitelerini kullanan internet kullanıcıları tarafından da yakından takip edilen Polis Radyosu, yenilenen kadrosu ve zengin program içeriğiyle şehrin kültürel hayatına ışık tutuyor.  Yayın Koordinatörlüğünü 3. Sınıf Emniyet Müdürü Fatih Terzi’nin yaptığı Erzurum Polis Radyosu, Polis Memuru Enes Okumuş’un sunuculuğunu yaptığı canlı programlarıyla birlikte 7 / 24 yayın yapıyor. Erzurum İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, 94. 6 frekansında yayın yapan Erzurum Polis Radyosu’nda emniyet hizmetleri, asayiş ve güvenlik konularında da halkı aydınlattıklarını ifade etti. Yıldız, “Radyomuzda Ankara yayınlarını da Erzurumlu radyo severlerin beğenisine sunuyoruz. Her gün 4 saat canlı yayın yapan Erzurum Polis Radyosu, farklı konu ve konuklarla şehir gündemini yakından takip ediyor. Dinleyici istekleri ve SMS hattının yer aldığı programlarda 155 Polis Hattı’nın önemini de anlatıyoruz. Böylelikle hemşehrilerimiz polisin faaliyetleri, aktiviteleri ve emniyet hizmetlerini Erzurum Polis Radyosu vasıtasıyla ilgiyle takip ediyorlar” dedi.

 

Erzurum’un yeni sesi: 94.6

Erzurum Polis Radyosu Yayın Koordinatörü Fatih Terzi de, 94.6 frekansındaki Polis Radyosu’nun Erzurum’un yeni sesi olduğunu ifade etti. Terzi, “İl Emniyet Müdürümüzün katkısıyla Erzurum Polis Radyosu’nun program ve yayın içeriği daha da zenginleştirildi. Kent gündemi ve yerel haberlerin dinleyicilere aktarıldığı radyomuz facebook.com/erzurumpolis radyosu adresinden de yakından takip ediliyor. 0505 318 25 26 numaralı SMS hattımız sayesinde dinleyicilerimizin isteklerini anında yayınlıyoruz. Baş Müdürümüz Yıldız sayesinde radyomuz daha da aktif hale geldi” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 28.12.2012 09:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.