Ben de Hakan’a şaşanlara şaşıyorum!

Ben de Hakan’a şaşanlara şaşıyorum!

admin
admin
07 Mayıs 2019 Salı 18:56
Ben de Hakan’a şaşanlara şaşıyorum!

Vedat REFAYELİ

Çoğu kişi son haftalarda başarılı işlere imza atan Erzurumsporlu Hakan Aslan’ın performansına şaşırıyorlar.

Açıkçası bana göre buna şaşıranlar Hakan Aslan’ı tanımayanlardır. Tanısalar gerçekten şaşırmaz, bu yüksek performansı normal bulurlardı. Çünkü bu Hakan Aslan, geçen sezon da önemli işler yapan bir oyuncuydu. Bu Hakan Aslan da geçen yıl bu takımın süper lige çıkmasında en önemli rol oynayan oyuncuların başında geliyordu. Az mı o takıma attığı gol, yaptığı asist ve mücadelesiyle katkı sağlamıştı.

Ve bu Hakan Aslan’ın en büyük özelliği özgüveni. Kendine inanılmaz güveniyor ve en çok bu özelliğine bayılıyorum. Uzun süre yedek kalmasına rağmen kendisini salıvermedi. Her an formayı giyecekmiş gibi çalıştı ve hiçbir idmanı kaçırmadı, asmadı. Bana göre gerek idman ve gerekse maç istikrarı, devamlılık açısından Hakan Aslan bugün Türkiye’de sayılı oyunculardan biridir.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.