BELEDİYESPOR'UN KADER HAFTASI

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor, hafta sonunda kendi evinde oynayacağı Çorum Belediyespor maçını kazanarak Play-Off’a kalmayı hedefliyor.

30 Nisan 2014 Çarşamba 08:01
BELEDİYESPOR'UN KADER HAFTASI
Hafta sonu deplasmanda Batman Petrolspor’a 2-0 yenilerek Play-Off umutlarını ligin son haftasında Çorum Belediyespor’la oynanacak maça bırakan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu oynanacak olan karşılaşmaya kenetlendi.

Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Yavuz İncedal, camiaya ve taraftara tamamen Çorum maçına kenetlenmeleri çağrısında bulundu. Play-Off için sadece 90 dakikalık bir şanslarının olduklarını belirten Mavi-beyazlı takımın Teknik Patronu Yavuz İncedal, hafta sonu Kazım Karabekir Stadı’nda Çorum Belediyespor’la adeta bir final maçı oynayacaklarını söyledi. İncedal, “Çorum’la zor değil, zorlu bir maç oynayacağız. Bu karşılaşma iki takım açısından da sezonun finali olacak. Şu anda şanslar eşit. Ama bizim bir avantajımız olacak, o da taraftarımız. Kendi evimizde oynayacağımız bu doksan dakikayı, taraftarımızın desteği ile kazanıp, adımızı Play-Off’a yazdırmak istiyoruz. Zaten Play-Off için de son şansımız hafta sonu oynayacağımız Çorum maçı. Bu doksan dakikanın sonunda skoru lehimize çevirip, Play-Off biletini almak istiyoruz. Bence bu olaya şehir olarak bakmalıyız. Bu artık Erzurum’un meselesi, taraftarımız tribünleri doldurarak, futbolcularımızı ateşleyecek. Onlarda yüreklerini ortaya koyup maçı kazanacaklar. Çorum maçı öncesi kenetlenip, tek vücut olmalıyız” dedi.


Editör

Son Güncelleme: 30.04.2014 08:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.