BEKÂRLIĞA VEDA PARTİSİ

admin
admin
26 Mart 2016 Cumartesi 07:35
BEKÂRLIĞA VEDA PARTİSİ
Düğün telaşı ile geçen keyifli yorgunluğun atılarak stresin ve sıkıntıdan biraz olsun uzaklaşıp, sevdikleriniz ile güzel bir gün geçirmek isteyebilirsiniz. Bu özel günler bekârlığa veda partisi olarak adlandırılıp aslında hem arkadaşlar, hem dostlar hem de akrabalar ile eğlenmenin ve düğünden önce stres atmanın en güzel yoludur.
Bekârlığa veda partisi olarak adlandırılsa da kültürümüzde kına geceleri olarak da anılan bu özel günler erkek ve bayanlar için ayrı ayrı kutlama olacağı gibi beraber de olabilir. Muhteşem bir bekârlığa veda partisi için salon tutabilir ya da her hangi bir bahçe kiralayabilirsiniz.
Bekârlığa Veda Partisi Düzenlerken Nelere Dikkat Edilir?
Parti düzenlemenizde belirli bir tema üzerinden organizasyonu yaparak akışa kendinizde müdahale ederek arzu ettiniz bir güne önceden hazırlanmış olursunuz. Parti düzenlemesinde davetli sayısına göre salon ya da bahçe kiralaması yaparak olası sıkıntılarında önüne geçebilirsiniz.
Elbette her kutlama da olduğu bu gibi bu özel günde müziksiz olmaz. Bekârlığa veda partileri gelin adayları için hem eğlenceyi hem de hüznü beraber yaşatan günlerdir. Bu sebep ile kültürümüzde var olan bazı gelenekler de bu eğlence teması içinde yer alabiliyor.
Bunların yanı sıra bu günde çeşitli sunumlar ve çerezlerde ikram ederek misafirleriniz ile hoş anlar yaşayabilirsiniz. Parti detayları ve mekânları hakkında bilgi edinmek için http://dugunmevsimi.com/kina-ve-bekarliga-veda-mekanlari adresini tıklayabilirsiniz. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.