BB ERZURUMSPOR’DAKİ DEDİKODULAR FIRFIRİK’İN OLTASINA TAKILDI!

Uzun süredir 2. lig hayaliyle tutuşan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un bu rüyası gerçekleşti ama sonrasında yaşananlar, büyük sevinci gölgede bıraktı.

admin
admin
06 Mayıs 2016 Cuma 14:47
BB ERZURUMSPOR’DAKİ DEDİKODULAR FIRFIRİK’İN OLTASINA TAKILDI!
Uzun süredir 2. lig hayaliyle tutuşan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un bu rüyası gerçekleşti ama sonrasında yaşananlar, büyük sevinci gölgede bıraktı. Şimdi herkes, yıllar sonra gelen şampiyonluktan çok dedikodulara odaklandı. Ard arda gelen kulis haberleri ve dedikodular, gazete ve dergiylerin kapak ve manşet konuları oldu.
Özellikle Maltepe Vakfı Başkanı Süha Dengizek başta olmak üzere bazı yöneticilerin kulüp başkanı Ali Demirhan’a duydukları öfke ve sonrasındaki istifaları, bir anda mavi-beyazlı camiayı cadı kazanına çevirdi.
Bu arada aylık yayınlanan ve Mayıs sayısı çıkan Fırfırik Mizah dergisi’nin bu kapağında dedikodulara yer vermesi büyük dikkat çekti. BB Erzurumspor’da gündemin ilk sırasında yeralan Süha Dengizek, günler öncesinden Fırfırik’de işte böyle konu olmuştu. 


Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.