BAYRAKLI'DA MUHTEŞEM GECE

Bayraklı'da düzenlenen Erzurum tanıtım günleri muhteşem final gecesiyle sona erdi.

18 Kasım 2013 Pazartesi 18:48
BAYRAKLI'DA MUHTEŞEM GECE
Bayraklı Belediyesi'nin ev sahipliğinde Şehit Ümit Boz Tesislerinde gerçekleşen gece renkli görüntülere sahne oldu. Erzurumlu ünlü türkücü İbrahim Erkal binlerce hayranını coşturdu. Bayraklı'da yaşayan nüfus oranına göre ilçenin küçük bir Erzurum olduğunu ifade eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Sizlerin başkanı olmaktan gurur duyuyorum" dedi. 

Bayraklı'da üç gün süren Erzurum tanıtım günleri renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliğin kapanış gecesinde sahneye çıkan ünlü türkücü İbrahim Erkal, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Etkinliğe Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Gece, Barfem ve Erzurum'un meşhur bar ekibi gösterileri ile başladı. Bayraklı Belediyesi Engelliler merkezi parkında gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında birbirinden güzel aktivitelerin yanı sıra sevilen Türk Halk Müziği sanatçıları da kapanış gecesinde vatandaşlara müzik ziyafeti sundu. Folklör gösterilerinin ardından Türk Halk Müziği sanatçıları Sertaç Ünal, İbrahim Güzelses, Mahmut Arı ve Şükran Çelik konserleriyle etkinlik devam etti. Organizasyonun onur konuğu ise ünlü türkücü İbrahim Erkal oldu. Erkal, şenlik havasında geçen Erzurum günlerinin kapanışında Şehit Ümit Boz Tesislerinde verdiği konserle binlerce hayranının kulaklarının pasını sildi. Sevilen şarkı ve türküleriyle sahnede hasret gideren Erkal, zaman zaman duygulandırdı, zaman zaman da soğuk havada halaylarla vatandaşların içini ısıttı. Gecede emeği geçenlere teşekkür plaket ve belgelerinin verildiği konserde eğlence dolu dakikalar yaşandı.

"SİZLERLE GURUR DUYUYORUM"

Bayraklı Belediyesi'nin düzenlediği Erzurum Bayraklı Dernekleri Birliği'nin katkı koyduğu ve bu yıl ilk kez Eruzurumluları Bayraklı'da buluşturan Erzurum günleri şenliklerinin kapanış etkinliğinde vatandaşlara seslenen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Bayraklı'da çok fazla sayıda Erzurumlu yaşıyor. Ulu önder Atatürk kurtuluş savaşını Erzurum'dan başlattı. Dolayısıyla Erzurum denilince akla yurtseverlik, vatanseverlik, Türk bayrağı, Kurtuluş savaşı ve Ulu önder Atatürk gelir. Bu kapsamda zorlu bir süreçten geçen ülkemizin Erzurumlular gibi dik duruşa, yurtsever, vatansever, cumhuriyetçi duruşa ihtiyacı vardır. Biz Türk bayrağını, Ulu önder Atatürk'ü ve Cumhuriyeti unutmayacağız, unutturmayacağız. Bundan sonra da kültürlerimizin yaşatılması için bu tür etkinliklerin devam etmesini dilerim" diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 18.11.2013 18:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.