Başkan Sunar, personeliyle bayramlaştı

Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, kurban bayramı öncesi belediye çalışanlarıyla bayramlaştı.

admin
admin
11 Ağustos 2019 Pazar 04:27
Başkan Sunar, personeliyle bayramlaştı

Çok amaçlı salonda gerçekleştirilen bayramlaşma programına Meclis üyeleri, başkan yardımcıları, muhtarlar ve belediye çalışanları tam kadro katıldı. Kurban Bayramı'nın yaklaşma anlamını taşıdığını belirten Başkan Sunar, “Bayramlar, kulla yaratıcının birbirine yakınlaşmasıdır. Aradan diğer perdenin kaldırılmasıdır. Kurban ayrıca paylaşmadır. Bundan daha güzel bir şey olamaz. Bu bayram istedik ki çalışan kardeşlerimizle bir araya gelelim önce kendimiz bayramlaşalım. Hem millet olarak güzel özelliklerimiz var, hem de inancımızdan kaynaklanan güzel değerler var. Büyüklerin ve akrabaların ziyaret edildiği, kaynaşmanın sağlandığı dini bayramlarımız var. Bunlardan birini Allah nasip ederse birkaç gün sonra beraberce geçireceğiz" dedi.

Yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Sunar, ‘’Güzel çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Palandöken’in çehresini değiştirecek çalışmalar yapıyoruz. Hepimizin ciddi emeği var. Hepimiz çalışıyoruz. Ben hepinize çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Sizlerin ve ailelerinizin bayramını tebrik ediyor, Türkiye ve İslam coğrafyasındaki tüm kardeşlerimin bayramını kutluyorum" diye konuştu.

BAŞKAN SUNAR’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, Kurban Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Yayınlanan mesajda Başkan Sunar, Kurban ibadetinin paylaşmak üzerine çok büyük anlamları olduğunu söyleyerek şunları kaydetti;

“Bayramlar birliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştiren manevi vesilelerdir. Kurban Bayramı paylaşmaktır, kardeşliktir. Bayramlar aynı zamanda bir gönül kazanma seferberliğidir. Fedakarlığın simgesi olan Kurban ibadeti, insanları birbirine yaklaştıran, komşumuzu akrabalarımızı gözetmemize vesile olan anlamlı bir ibadettir. Bu bayram bizlere düşen görev muhtaçlı hanelere sevgimizi taşımaktır. Kestiğimiz kurbanların, yegane amacı fedakârlıktır. Ziyaret bekleyen hastalarımızı ziyaret ederken, kapımızı çalan çocuklarımızın gülüşleriyle mutlu olacağız. Akrabalarımızı ziyaret ederken hiç tanımadığımız evlerin sofralarında bereket bulacağız. Hem kazancımızdan, hem gönlümüzden fedakârlık etmemiz gereken bu günlerin bir başka önemi de Hac’dır. Kabe’de milyonlarca Müslümanın ellerini semaya kaldıracağı bu günlerin ülkemize ve İslam alemine hayırlar getirmesini, kardeşlik ve paylaşım duygusunda en üst düzeye çıkacağımıza inandığımız Kurban Bayramı şiarını bir ömür yaşamamızı niyaz ediyorum. Başta şehitlerimizin aziz emanetleri olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Bayramını tebrik ediyorum.”

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.