BAŞKAN SEKMEN’İN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Miraç Kandili'ne erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa'nın (S.A.V) insanlık adına Âlemlerin Rabbiyle buluştuğu ve insanlığın kurtuluşu için çeşitli müjdelerle geri döndüğü bu kutsal gecede, vatanımızın selameti ve hayırlı hizmetlerin devamı için de dua edilmesini istedi.

25 Mayıs 2014 Pazar 16:06
BAŞKAN SEKMEN’İN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI
“Vatan sevgisi imandandır” hatırlatmasını yapan Başkan Sekmen, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti, tarihinin hiçbir döneminde olmadığı ölçüde bugün büyük ve güçlü bir devlettir. Ne yazık ki, Türkiye’nin gelişmesini engellemek, huzurunu bozmak için çalışanlar var. Miraç gecesi vesilesiyle bu fitne hareketlerin sona ermesi için de dua etmemiz gerekir” şeklinde konuştu. Kutsal geceleri vesile yaparak şahsi hayatlarımız ve İslam milletinin içinde bulunduğu durumu değerlendirmek gerektiğini ifade eden Sekmen, şöyle devam etti: “Müslümanlar kardeştir. Allah'ın rahmeti ve bereketi kardeşlik duygusuyla hareket edenlerin üzerinde olacaktır. Merhamet ve şefkatle hareket edenlere yardımcı olmak, fitne ve fesada pirim vermemek, mümin ferasetinin bir göstergesidir. Bu gece hayırlı ve bereketli bir gecedir. Yüreklerimiz ibadet ve kardeşlik duygularıyla çarpsın, inşallah ebediyen gönüllerimiz bir olsun, tüm milletimizin ve İslam âleminin Miraç Kandili mübarek olsun.”

Editör

Son Güncelleme: 25.05.2014 16:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.