AZİZİYE ÇİÇEK AÇTI

Aziziye Belediyesi, ilçedeki park, bahçe, kavşak ve refüjleri çiçeklerle donatıyor. Geçtiğimiz yıl refüj ve kavşaklara meilland gülleri diken belediye, bu güllerin de açmasıyla ilçeyi adeta çiçek bahçesine çevirdi.

08 Temmuz 2011 Cuma 11:08
AZİZİYE ÇİÇEK AÇTI
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, geçtiğimiz yıl güz döneminde 5 bin adet meilland gülü, şimdi de 40 bin adet mevsimlik çiçek dikildiğini ifade etti. İlçeyi güzelleştirmek için çevre, park ve bahçe ile kavşak düzenlemelerine büyük önem verdiklerinin altını çizen Başkan Cengiz, “Güz mevsiminde diktiğimiz meilland gülleri, yeni yeni açarak kavşak ve refüjlere çağdaş bir görünüm kazandırdı. Bunlarla birlikte 40 bin adet de mevsimlik çiçek dikimi gerçekleştirdik. Dadaşkent’te parklara, kavşak ve refüjlere, Ilıca’da da Şehitlik Parkı, mezarlık ve termal tesislerin çevresine çiçek dikimi yapıldı. İlçemizde gördüğümüz her bir metrekare alanı ya yeşillendiriyor ya da çiçeklerle donatıyoruz.” dedi.

AZİZİYE ÇİÇEKLERLE DONATILIYOR
İlçe halkından da dikilen çiçekleri ve yapılan çalışmaları korumalarını isteyen Başkan Cengiz, “Vatandaşımızın sabah evinden çıktığında işine çiçekler arasında, huzur içinde gitmesi bizleri ziyadesiyle mutlu eder. Biz ilçemizi güzelleştirmek için, hizmet üretiyor, elimizden geleni yapıyoruz. Yaptığımız her çalışma, hizmetin en güzeline layık olan hemşehrilerimiz içindir. Biz, güzel ilçemizin ve değerli hemşehrilerimizin hizmetin en güzeline layık olduğuna inanıyoruz. Bu bağlamda yaptığımız ağaç ve çiçek dikimleri ile park-bahçe düzenlemeleri sayesinde ilçemize makyaj yapmak ve herkesin imrenerek izleyeceği, yaşamaktan zevk alınan bir ilçe oluşturmak çabası içerisindeyiz. Yaşadığımız ilçede yapılan her hizmete sahip çıkmak, dikilen her ağacı ve çiçeği korumak da tüm vatandaşlarımızın asli görevidir.” ifadelerini kullandı.

Editör

Anahtar Kelimeler:
AZİZİYE ÇİÇEK AÇTI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.