AŞIR VE SARI, AZİZİYE’YE VEDA ETTİ…

Denizli’ye atanan İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Başçavuş Bülent Aşır ile Ankara’ya atanan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Sarı onuruna veda yemeği verildi. Kaymakam Ünsal ve Başkan Cengiz, ilçenin huzurunun güvencesi olan Aşır ile Sarı’yı plaket ve hediye takdim ederek uğurladılar.

23 Temmuz 2011 Cumartesi 12:51
AŞIR VE SARI, AZİZİYE’YE VEDA ETTİ…
Aziziye Kaymakamı Turgay Ünsal ile Belediye Başkanı Fatih Cengiz, ilçede görev yaparken başka illere ataması yapılan Jandarma Komutanı Jandarma Başçavuş Bülent Aşır ile İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Sarı onuruna veda yemeği verdiler.
Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri’nden düzenlenen veda yemeğine Kaymakam Turgay Ünsal, Belediye Başkanı Fatih Cengiz, 3. Ordu Ulaştırma Oto Alay Komutanı Kurmay Albay Fuat Çetinkaya, yeni İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş H. Ümit Akkuş, İlçe Karakol Komutanı Jandarma Başçavuş Metin Demirtaş, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Metin Demirci, kurum amirleri, muhtarlar ve esnaf temsilcileri katıldı.

ÜNSAL: HOŞ BİR SEDA BIRAKTILAR
Yemekte konuşan Aziziye Kaymakamı Turgay Ünsal, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Sarı ile Jandarma Komutanı Bülent Aşır’dan halkın çok memnun olduğunu ifade ederek, “Bizler de kendilerinden çok memnunduk. Fakat memuriyetin kaderinde var. İlçemizde gösterdikleri başarılarını gittikleri yerlerde de göstereceklerinden eminim. Bizler, tüm mesai arkadaşlarımızla birlikte halkımıza hizmet için varız. En önemli görevimiz budur. Bu iki arkadaşımız da halkımızın huzuru için çalışmıştır. Karşılığında da halkımız kendilerine büyük bir teveccüh göstermiştir. Burada hoş bir seda bıraktılar ve önemlisi de budur. İlçemize yaptıkları hizmetler için teşekkür ediyoruz.” dedi.

CENGİZ: DEVLETİN SICAK YÜZÜNÜ VATANDAŞA GÖSTERDİLER
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ise, ilçe halkının takdirini kazanmış, nezaketleri ve kişilikleriyle devletin sıcak yüzünü halkın yüreğine kazımış iki değerli şahsiyeti uğurladıklarını belirterek, “Sevgi ve saygı kuralları çerçevesinde, halkla kurdukları samimi diyalogla hemşehrilerimizin takdirini kazanmış iki değerli kolluk kuvveti arkadaşımızı ilçemizden uğurluyoruz. Aziziye ilçemiz, vatanını, milletini ve bayrağını seven insanlarla dolu, güzel bir ilçemiz. Bu güzel ilçemizin huzuru ve mutluluğu için çalışan İlçe Jandarma Komutanımıza ve Emniyet Müdürümüze hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

“ERZURUM’A HİZMETTEN BÜYÜK ONUR VE ÖVÜNÇ DUYDUK”
Denizli Serinhisar İlçe Jandarma Komutanlığı’na atanan Jandarma Başçavuş Bülent Aşır, Erzurum’da görev yapmaktan büyük onur duyduğunu ifade ederek, “Yeni gelen komutanımızı da böyle bir kadroyla çalışacağı için çok şanslı görüyorum ve bu Dadaşlar Diyarı’nı çok özleyeceğim.” diye konuştu.
Ankara Polis Akademisi Başkanlığı emrine atanan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Sarı da, “Böyle bir şehirde görev yapmak bizim için büyük övünç oldu. Görev yaptığımız yerde de bir kardeşinizin, bir dostunuzun olduğunu bilin. Kapım her zaman Erzurum’a ve Erzurumlu’ya açık olacaktır.” dedi.
Veda yemeğinde Kaymakam Turgay Ünsal, Aşır ve Sarı’ya ilçeye yaptıkları hizmetler için teşekkür plaketi sunarken, Başkan Cengiz’de birer hediye takdim etti.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.