ALACAK-VERECEK KAVGASI: 7 YARALI

Erzurum’un Aziziye ilçesinde 100 TL alacak-verecek meselesi yüzünden iki esnaf aileleri arasında çıkan ve balta ve sopaların kullanıldığı kavgada 7 kişi yaralandı.

31 Mayıs 2012 Perşembe 12:41
ALACAK-VERECEK KAVGASI: 7 YARALI
Edinilen bilgiye göre olay, Aziziye ilçesi Ilıca semtinde meydana geldi. İlçede esnaflık yapan Lazoğlu ve Yavuz aileleri arasında dün akşam saatlerinde 100 TL’lik alacak-verecek meselesi nedeniyle kavga çıktı. Kavga, polisin müdahalesiyle sonlandırılırken, bugün saat 11.30 sıralarında yeniden karşı karşıya gelen aileler bu sefer birbirlerine balta ve sopalarla saldırdı. Vücutlarının çeşitli yerlerine darbe alan 7 kişi kanlar içerisinde kalarak yaralandı. Olaya müdahale eden Aziziye İlçe Emniyet Müdürü Kamil Genç de yere düşerek elbisesi kanlar içerisinde kalırken çok sayıda polis, saldırgan şahısları etkisiz hale getirmek için güç kullandı.
Yaralılar ambulanslarla Yakutiye Araştırma ve Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, kafasından darbe alan 3 kişinin durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.
Olay sonrası ilçeye sevk edilen çevik kuvvet polisleri geniş güvenlik tedbiri aldı.

Editör

Son Güncelleme: 31.05.2012 13:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.