AK PARTİLİ HANIMLAR HALEP İÇİN SEFERBER OLDU

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları’nın Halep için organize ettiği yardım kampanyasına Erzurum’dan büyük destek geldi.

admin
admin
22 Aralık 2016 Perşembe 09:28
AK PARTİLİ HANIMLAR HALEP İÇİN SEFERBER OLDU
Yardım kampanyası için seferberlik başlatan AK Parti Erzurum Kadın Kolları İl Başkanlığı anlamlı bir organizasyonun altına imza atacak. 23 Aralık Cuma günü saat: 10:00’da başlayacak, “Hadi! Halep’teki Çocukların Annesi Ol!” kampanyasıyla AK Partili hanımlar, bir sosyal sorumluluk örneği sergileyerek, Halep’teki çocuklar için yardım toplayacak.
3 gün boyunca sürecek kampanya kapsamında ayni ve nakdi yardımlar, AK Parti İl ve İlçe Başkanlıklarına yapılabilecek. Ayrıca cep telefonlarından #AkKadınHalep yazıp 2868’e gönderenler de 10 TL bağışta bulunmuş olacak.
AK Partili hanımlar, tüm Erzurumluları kampanyaya destek olarak, mazlumların yanında yer almaya ve Halep’e sahip çıkmaya davet ettiler. 


Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.