ADALET GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ RESMİ AÇILIŞINI YAPTI

Erzurum Adalet Gençlik ve Spor Kulübü’nün resmi açılışı Adalet Bakanlığı Müsteşarı Birol Erdem ve Danıştay Üyesi Yılmaz Akçil’in katılımlarıyla yapıldı.

07 Şubat 2013 Perşembe 10:46
ADALET GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ RESMİ AÇILIŞINI YAPTI
Erzurum Evlerinin Şahane Kafe bölümünde düzenlenen Adalet Gençlik ve Spor Kulübü’nün resmi açılış gecesine Adalet Bakanlığı Müsteşarı Birol Erdem ve Danıştay Üyesi Yılmaz Akçil’in yanı sıra Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık, çok sayıda hakim, savcı ve işadamı katıldı.
Gecenin açılış konuşmasını yapan Erzurum Adalet Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yasin Emre Yavuz, birçok branşta spora katkıda bulunmayı amaçladıklarını söyledi.

Gecede konuşan Adalet Bakanlığı Müsteşarı Birol Erdem’de Erzurum’da özellikle kayak sporunda ileri derecede başarılar alınabileceğini vurguladı.

Konuşmaların ardından plaket takdimi yapılarak yemeğe geçildi.



Editör

Son Güncelleme: 07.02.2013 10:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.