27 Aralık 2014 tarihinde yapılan AK Parti Gaziemir İlçe Kongresi sonucunda yeni yönetime seçilen yedek ve asıl üyeler basınla kahvaltıda buluştu. Servet Restorant ’ta düzenlenen basın toplantısına, İzmir Milletvekilleri İlknur Denizli, Ali Aşlık, İlçe Başkanı Hüseyin Uzun,Ak Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Rahmi Taştan, Nizamettin Kalkan, Nazmi Yılmaz, il yöneticileri ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Ak Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan ile Ak Parti İzmir Büyükşehir ve Gaziemir Meclis Üyesi Yılmaz Akın katıldı.
Ak Parti Gaziemir İlçe Yönetim Kurulu asıl ve yedek üyeleri basın aracılığı ile kamuoyuna kendilerini tanıttılar. İlçe Başkanı Hüseyin Uzun başta olmak üzere yeni seçilen üyeler arasında mühendis, avukat, işletme, öğretmen, televizyoncu gibi bir çok farklı meslek grubunda akademik kariyer yapan isimlerin yanında siyasete yeni dahil olan gençler ve bayanların yer alması da dikkat çekiciydi.
Ak Parti Gaziemir İlçe Başkanı Sayın Hüseyin Uzun kongredeki desteklerinden dolayı herkese teşekkürlerini ifade ederek, "Ak Parti Gaziemir İlçesi olarak çok güzel bir kongre gerçekleştirdik. İzmir'de yapılan diğer kongrelere oranla coşkumuzla, hazırlığımızla öne çıkan bir ilçe olduk. Bugün yönetim kuruluna seçilmiş arkadaşlarımızı siz saygı değer basın mensupları aracılığı ile kamuoyuna tanıtmak amacıyla bu kahvaltıyı düzenledik. Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ediyorum. İlçe Yönetimi'ne seçilmiş tüm arkadaşlarımızı tebrik eder görevlerinde başarılar diliyorum" diyerek "Örnek bir kongre gerçekleştirdik" dedi.
İzmir İl Başkan Yardımcısı Rahmi Taştan da konuşmasında "Ak Parti Gaziemir İlçemizi başarılı kongrelerinden dolayı kutluyorum. Örnek ve güzel bir kongre oldu. Seçilen tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyor başarılar diliyorum" dedi.
Ak Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık’ta yaptığı konuşmada seçilen yeni yönetim kurulunu tebrik etti. Ayrıca; yaklaşan genel seçimlere de değinen Aşlık, "Ülkemizde karışıklık çıkarmak isteyen, Cumhurbaşkanımız ile Başbakanımızın arasını 'nasıl olurda açarız' diye çalışanlar var. Bunlarında başında paralelciler geliyor, bu oyunu milletimiz görüyor. Önümüzdeki seçimler çok önemli. Bunun içinde öncelikli olarak sandık kurullarımızı oluşturarak seçime hazır olmalıyız. Sandıkta kullanılan, bize verilen her bir oy çok önemli, bir kaç yüz oy ile bir milletvekili kaybedilebilir ya da kazanılabilir" dedi.
Ak Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli ise, Gaziemir İlçe Yönetimi'ni kutlayarak yaklaşan genel seçimlere yönelik konuşmasına şöyle devam etti. "İzmir CHP'nin kalesi diye bir durum asla yok, 2011 seçimlerinde CHP 13 milletvekili Ak Parti olarak biz de 11 milletvekili çıkardık. Bir milletvekili daha alsaydık 12 - 12 olacaktı. CHP'nin kalesi bu mudur? Yerel seçimlerde oy oranımız daha da yüksek olan ilçelerimiz oldu.” diye konuştu.
Kongrelerin önemine de değinen Denizli, “Biz bu enerjiyle kentlerimizi 2023’lere, 2050’lere taşıyacağız. Bu kongreler çok önemlidir. 2015 seçimleri ülkemiz için de İzmir için de çok önemli. Ak Parti İzmir'de de birinci parti olacaktır. Buna inanıyorum. Elbirliği ile çalışarak bunu gerçekleştireceğiz" dedi.
Yönetim üyeleri ile davetliler kahvaltı sonrası hatıra fotoğrafı çektirerek oradan ayrıldılar. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.