ERZURUM'DA 'UĞUR'LU DEĞİŞİM!

Uğur Dershaneleri, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları bünyesinde oluşturulan Uğur Hazırlık Liseleri olarak hizmet verecek.

17 Mart 2015 Salı 01:10
ERZURUM'DA 'UĞUR'LU DEĞİŞİM!
Uğur Dershaneleri, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları bünyesinde oluşturulan Uğur Hazırlık Liseleri olarak hizmet verecek.
Türkiye’de üniversite ve liselere hazırlık denildiğinde akla gelen önemli bir marka olan Uğur Dershaneleri, Erzurum’da da Uğur Hazırlık Lisesi olarak hizmet vermeye başladı. Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları’nın 47 yıllık deneyimi, başarısı ve vizyonuyla öğrencileri üniversiteye ve geleceğe doğrudan hazırlayan Uğur Hazırlık Liseleri, Türkiye’nin en özgün lisesi ilkesiyle eğitime yeni bir bakış açısı kazandırmayı hedefliyor.
Konusunda uzman eğitim kadrosu ve 47 yıllık tecrübesiyle başarıyı gelenek haline getiren Uğur Dershaneleri, eğitim dünyasında yeni bir dönemi başlatarak bir yandan Erzurumlu öğrencilerin kariyerlerini planlarken, diğer yandan öğrencilere üniversiteye hazırlanma ayrıcalığı yaşatacak. Öğrencileri hem hayata hem de başarılı ve mutlu bir geleceğe hazırlayan Uğur Hazırlık Liseleri, 2013-2014 eğitim öğretim yılında ilk olarak Türkiye’de üç ayrı noktada hizmet verdi. 2014-2015 eğitim-öğretim döneminde İstanbul’da Bakırköy, Avcılar, Maltepe, Bağcılar, Halkalı; İstanbul dışında, Bursa, Adana, Tarsus, Samsun, Antakya, Trabzon, Malatya, Diyarbakır, Adapazarı, Fethiye, Ankara Polatlı ve İzmir gibi Türkiye’nin dört bir köşesinde hızla büyüyen Uğur Hazırlık Liseleri’nin ihtiyaçlar göz önünde tutularak kurgulanan bir sistemi var. Bu siteme 2015-2016 yılı eğitim ve öğretime Erzurum’u da dahil etti. Erzurum’da da büyük başarılara imza atan Uğur Dershaneleri, artık Uğur Hazırlık Liseleri olarak hizmet vermeye devam edecek.
TÜRKİYE’NİN ÖZGÜN LİSESİ UĞUR, ARTIK ERZURUM’DA
Erzurum Uğur Dershanesi Kurucu Müdürü İsmail Hakkı Bozkurt, “Uzun yıllardır eğitim sektöründe yer alıyoruz. Kurumumuz kadrosu ve başarılarıyla Erzurum’da önemli bir marka olmuştur. Tecrübelerimizi ve kadromuzu güçlendirerek Uğur Hazırlık Liseleri çatısında 2015-2016 yıl için çalışmalarımıza başladık. Mevcut binamızda yaptığımız düzenleme ile geçici olarak eğitim öğretime başlayacağız. Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarının 47 yıllık deneyimi ve başarısıyla, hem okul hem dershane konsepti ile Türkiye’nin dört bir yanındayız. Türkiye’nin en özgün lisesi Uğur Hazırlık Liseleri olarak eğitime yeni bir bakış açısı kazandırıyor, kariyer odaklı yepyeni bir eğitim modeliyle Erzurumlu gençleri geleceğe bugünden hazırlamaya kararlıyız.” dedi.
PIRIL PIRIL GENÇLER YETİŞTİRELİM
Erzurum’daki öğrencilerin de artık çağın gerektirdiği son teknolojik uygulamalardan eğitim sürecinde yararlanacağını ifade eden Bozkurt, “1968’den bu yana eğitim öğretimde pek çok yeniliğe öncülük eden Uğur Dershaneleri, bugüne kadar birçok öğrencinin başarısında büyük pay sahibidir. Uğur Hazırlık Liselerini Erzurum’a getirip Uğurlu değişimi gerçekleştirerek ilimiz için uğurlu bir iş yapmış olduk. Dileriz ki bu uğur sürsün ve ilimizden pırıl pırıl gençler yetiştirelim, bu gençler ülkemizin ve insanlığın hizmetinde yer alsın. Bu bizim hem ülke sevdamız, hem de insanlık görevimizdir. Bunu başaracağımızdan eminiz” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 17.03.2015 14:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.