BB Erzurumspor için kötü günler geride kaldı, hatta düzlüğe çıktı diyebilir miyiz? İyi yolda ama henüz erken.

Şu ‘e- bilet’ yani passolig musibeti yüzünden hem puan kaybettik hem de hedeften uzaklaştık. Neyse ki, Teknik Direktör Osman Özköylü yönetimindeki mavi- beyazlı ekip, kendi saha ve seyircisi önünde önce İstanbulspor A.Ş.’yi ardından Denizlispor’u yenerek rahat bir nefes aldı. Her iki maçı da izledim. İlk maçta takım tedirgindi ama önemli olan üç puandı.

Ancak Denizlispor maçı, mavi- beyazlı ekip açısından heyecan doluydu. Özellikle Erhan Çelenk’in soldan, Burhan Eşer’in sağ kanattan taşıdıkları toplar, Denizli defansını şaşkına çevirdi. Erhan Çelenk’i, uzun süreden beri ilk kez çok istekli ve çalışkan gördüm. Çelenk’i izlemek artık zevk vermeye başladı.

Toplara iyi vuran Hamza Younes, her fırsatta kaleyi yokladı ama bir türlü ‘ayar’ yapamadı. Bu açığı kapatması için Hamza’nın her antrenman sonrası kaleye çok şut atması gerekiyor. Defansın belkemiği Lokman Gör ise sol kanatta Erhan Çelenk’le uyum sağlamakla kalmadı, Denizli’ye iki gol atarak takımı da rahatlattı.

Ayrıca, maç boyunca takımı fişekle yen Dadaşlar Korusu, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle İzmir Marşını söyleyerek farkındalık yarattı. Ancak hakeme “i…” dedikleri için Denizli maçını Maraton F1 ve F2 bloklarından izleyenler bir maç ceza aldı. Önümüzdeki Ümraniye maçında mavi- beyazlı taraftar tribünde olmayacak. Çok büyük eksiklik. Bu nedenle seyircinin daha dikkatli ve sorumlu davranması gerekiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.