Pazar akşamı akşam spor proğramlarını izlemek için televizyonda kanalları karıştırırken ben de gördüm Acun Ilıcalı’nın o halini! Ben de önceleri severdim ama ne yalan söyleyeyim, o halini gördükten sonra bana da bayağı bir ‘itici’ geldi Acun!

Kendisine ait televizyon kanalında ünlü komedyen Cem Yılmaz’ı da konuk aldığı proğramında Fenerbahçe için başlatılan kampanyanın yılmaz savunuculuğunu yapıyor, ‘’Fener’’ diyor başka bir şey demiyordu. Şaş kalmış şaka kalmıştım adeta! Üstelik proğramının başlama saati de tam da Erzurum’un Malatya ile oynadığı ve yenildiği o kritik maçın hemen sonrasına rastlaması bayağı bir kötü rastlantı olmuştu!

Ne bileyim belki o Malatya maçından bir gün önce filan o proğramı yapsaydı bir şey yoktu ama o yenilginin üzerinden daha bir-iki saat geçmeden gerçekleşmesi ister istemez hemşehrileri olan Erzurumluların tepkisine yolaçtı.

Haksız da sayılınmaz doğrusu! Dünden beri bakıyorum, sosyal medyada her Erzurumlu Acun’un bu tavrını eleştiriyor. Gerçi içerisinde hakaretamiz kelime ve cümleler de geçiyor, bunu kabul etmiyorum ama genelde bu yöndeki sitemleri haklı ve yerinde bulduğumu söylemeliyim.

Acun’un bu yaptığı ‘cenaze evinde türkü söylemek’ten farksızdı! Bu arada sanırım bunu Gökhan Arslan hocamın facebook’da ki şu paylaşımı galiba herşeyi çok iyi özetliyordu: Erzurumlu olmak sadece kimlik bilgisiyle olmuyormuş. Dadaş olmak ayrı bir haslettir. Tv8 ekranında canlı yayında Acun Ilıcalı sunumuyla Fenerbahçe için yardım kampanyası yapılıyor. Gayet normal ve doğal bir olay fakat keşke hemşehrimiz Acun Ilıcalı benzer bir yardım kampanyasını da Erzurumsporumuz için yapabilseydi, Fenerbahçeliliğinden birşey kaybetmezdi ama Dadaşlığına çok şey katardı!

TUTTUĞUM BABA SÖZLER: Eğer uğrunda ölmeye hazır değilseniz ‘’özgürlük’’ kelimesini lugatınızdan çıkatın ( Malcolm x)

DUVARIN DİLİ : İntihar haramdı biz de yüzümüzü astık!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.