Her fırsatta kollektif çalışmanın önemine vurgu yapan ve mutlaka Erzurum’da ortaklık kültürünü geliştirmek gerektiğini savunan Sağlık eski Bakanı, Erzurum Milletvekili Recep Akdağ’ın bu konudaki daha ilk girişimde hevesi kursağında kaldı.

Akdağ, süt ve süt ürünleri konusunda ortak tesis yapımı için arazisi son derece elverişli Dutçu bölgesindeki 3 ayrı köyün ileri gelenleri ile bir araya geldi. Akdağ, kolektif çalışma sayesinde yörenin ekonomik olarak kalkınma sağlanacağı gibi istihdam da oluşturulacağını ifade ederek köylülerden birlik olmasını istedi.

Ancak bakanın bu isteği havada kaldı. Zira, toplantıda yeralan o 3 köyün ileri gelenlerinden birisi ona direkt, ‘’Sayın bakanım, iyi hoş diyorsunuz ama bu dediğiniz zor olur. Biz bu birleşin dediğiniz köylüler ile bırak birarada çalışmayı, biz aynı dolmuşa bile binmiyoruz. Bundan haberiniz var mı?’’ dedi.

Bakan, aldığı bu cevap karşısında adeta şok oldu. Ne kadar çaba sarfettiyse de bu köylüleri ortaklığa razı edemedi, başka birlikteliklere yöneldi.

Geçen hafta görüşmemizde bu olayı anlatan Recep Akdağ, her şeye rağmen illa ki bu anlamda kolektif çalışma ruhunun oluşturulmasına gayret sarfedeceğini belirtti..

TUTTUĞUM BABA LAFLAR : Hak yemek, sol elle yemek kadar dikkat çekmedi bu ülkede (İsmet Özel)

DUVARIN DİLİ : Artık şifresiz wifi olsan bile bağlanmam sana!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.