Üniversite öğrencilerine ücretsiz iftar

Atatürk Üniversitesi, Vakıflar işbirliğiyle Ramazan ayı boyunca merkezi yemekhanede özel menülerle öğrencilerine ücretsiz olarak hizmet verecek.

admin
admin
12 Mart 2024 Salı 12:47
Üniversite öğrencilerine ücretsiz iftar

Merkezi Yemekhane dışında yine Pasinler, Narman, Oltu, İspir, Aşkale ve Hınıs kampüslerinde de iftar yemeği öğrencilerle buluşacak.

Atatürk Üniversitesi, yemekhane hizmetleriyle öğrencilerine besleyici menüler sunmaya Ramazan ayında da devam edecek. Erzurum Vakıflar Bölge Müdürlüğü ile yapılan iş birliği kapsamında ücretsiz olarak verilecek iftar yemeğinde öğrencilerin sağlıklı bir şekilde beslenmesini önemseyen Atatürk Üniversitesi yönetimi, yemek içeriklerinde sunulan kaliteli ürünlerden ödün vermiyor. Atatürk Üniversiteli öğrenciler, her gün çeşit çeşit hazırlanan lezzetli menülere ücretsiz bir şekilde ulaşacak. Gıda mühendisleri kontrolünde, oldukça steril bir şekilde hazırlanan yemekler Ramazan ayı boyunca iftar saatinde öğrencileri bekliyor olacak.

Öğrencilerin, ders çıkışlarında doğrudan yemekhaneye giderek ücretsiz iftar yemeğinden faydalanabileceğini vurgulayan Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, öğrencilerin kendilerine ailelerinin birer emaneti olduğunu ve her türlü imkânı seferber ettiklerini aktararak şunları söyledi: “Özellikle iftar saatlerinde yemekhanelerimizde ciddi bir yoğunluk yaşanıyor. Burada öğrencilerimizin mağdur edilmemesi amacıyla tüm hazırlıklarımızı tamamladık. İnanıyorum ki Ramazan ayını üniversitemiz içerisinde en güzel şekilde geçireceğiz.”

Rektör Çomaklı: “Ramazan ayı, yardımlaşmanın ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı, bereketli bir aydır. Birliği ve kardeşliği en derinden hissettiğimiz bu ayda öğrencilerimizin bütçesine katkı sağlamak; onları iftar sofralarında bir araya getirmek için çalışmalar yürüttük. Bu çalışma neticesinde Erzurum Vakıflar Bölge Müdürlüğü ile iş birliği yaptık ve öğrencilerimizin ücretsiz bir şekilde iftarlarını yapabilme zeminini oluşturduk. Erzurum Vakıflar Bölge Müdürü Murat Uslu şahsında Vakıflar Bölge Müdürlüğüne teşekkürlerimizi sunuyor, bir kez daha Ramazan-ı şerifin şehrimize, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Nice ramazanlarda buluşmak ve Ramazan Bayramına kavuşmak ümidiyle” dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.