Sayıyoruz, sayıyoruz bitmiyor!

Yazdıklarımızın eksiği var, fazlası yok...

admin
admin
21 Temmuz 2023 Cuma 11:15
Sayıyoruz, sayıyoruz bitmiyor!

Vedat REFAYELİ

Geçen hafta bu sayfada özellikle son yıllarda şehrin sosyal, kültürel, eğitim ve ticaret hayatına katkıları bulunan pek çok ismin bir gecede evini yükleyip batıya göç ettiğini yazmıştım.

Aralarında eski rektörlerden Prof.Dr. Hikmet Koçak’ın da yeraldığı bir çok ismi yazmış, doğal olarak tanınmış bir çoğunu da unutkanlığımızdan olsa, yazmamıştım.

Yazı yayınlandıktan hemen sonra mesaj atan, haber yollayan ve telefon açan çok oldu.

Meğer ne kadar da varmış unuttuklarımız. Bir sebeple bu şehirden ayrılmak durumunda kalan isimlere yeni isimler ekleyenlerden biri de ERVAK Başkanı Erdal Güzel oldu.

Erdal ağabey de Naci Elmalı, Muzaffer Taşyürek, Handan Alp ve eşi Doğan Alp, Ender Uludağ, Ergin Güllaboğlu ve Bedir Avcı gibi iddialı isimlerin de o listede olması gerektiğini hatırlattı bana.

Ayrıca ‘Beleş Memmet’ olarak da tanınan Uğur Laçin başta olmak üzere Yasin Bilmişoğlu, Ahmet Feyzi, Macit Demircan, Cemal Polat, Erkan Okanlı, Kerim Burucu, Cengiz Şengül, Elif Yıldırım, Müslüm Demirci, Tahsin Kılınboz, geçen hafta yazmayı unuttuklarımdan sadece bir kaçı daha...

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumGöç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.