Oğlu, emekli olmasın diye babasının ayağına gitti!

Vergi Dairesi’nde tatsız ayrılık…

admin
admin
29 Mart 2024 Cuma 10:15
Oğlu, emekli olmasın diye babasının ayağına gitti!

Vedat REFAYELİ

Kuşkusuz her çalışan hizmet süresi dolduğu zaman ya kendi isteği ile ya da yaşı geldiği için emekli olur.

Emeklilik bir hak ve tercihtir, çalışan işçi de olsa, memur da olsa insiyatif kullanmakta haklıdır.

Ama Erzurum Vergi Dairesi’nde işler öyle olmadı bu defa.

25 yıldır Vergi Dairesi’nde çalışan, en son İcra Satış Servisi Şefi görevinde bulunan Kıvanç Aslan emekli oldu ama olmasın diye özellikle idare çok uğraştı.

Çalışkanlığının yanısıra, titizliği ile de Vergi Dairesi’nde herkes tarafından sevilen personel olduğu için özellikle Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Atabek, bu kendisi için de sürpriz olan emeklilik kararına karşı çıktı.

Tecrübesiyle kendilerine çok katkıları bulunan Kıvanç Aslan’ı emekli olma diye ısrarlı uğraşlarına rağmen ikna edemeyen Atabek, soluğu babası Kaya Aslan’ın yanında aldı.

İşinsanı baba Kaya Aslan’dan oğlunun emeklilik kararını bir kere daha gözden geçirmesini isteyen Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Atabek’in bu girişimi de sonuçsuz kaldı, istemeye istemeye henüz 52 yaşındaki şeflerinin emeklilik dilekçesini imzalamak zorunda kaldı.

Atabek,‘’ Kıvanç ve onun gibi yetişmiş, tecrübeli personelimizin gitmesi bizler için büyük kayıp oluyor. Çok uğraşmama rağmen bu emeklilik kararından vazgeçiremedim. Kendisine yeni emeklilik hayatında başarılar diliyorum’’ dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.