13 yıl onca ağırlıkla yaşadı!

admin
admin
25 Mayıs 2024 Cumartesi 11:23
13 yıl onca ağırlıkla yaşadı!

Vedat REFAYELİ

El hak doğrudur.

Yazar ne güzel demiş.

Kolay anlatılıyor acılar, kolay yazılıyor.

Ama kolay yaşanmıyor.

DSİ’den emekli arkadaşım Sedad Öztaşkın’ın oğlu Serkan Öztaşkın’ın tam 13 yıl sırtında taşıdığı platinleri görünce, işte ateşin düştüğü yeri yaktığını daha iyi anlıyor insan.

Bir çoklarınız belki daha önce görmüş, hatta yaşamış olabilirsiniz.

Ama ben ilk defa o kadar geniş çaplı bir materyal görünce adeta dehşete kapıldım.

Yıllar önce kayak uğruna çıktığı Palandöken’de düşen ve sırtından feci şekilde yaralanan, sonrasında takılan platinler ile tam 13 yıl yaşamak zorunda kalan Serkan’ın şu ana kadar ne denli acılar yaşadığını daha iyi anlıyorum.

Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesinde Prof. Dr. Murtaza Çakır’ın operasyonla aldığı o platinlerden şükür Serkan kurtuldu ama bunca yıl yaşadıklarını bir de gel ona sor.

Genç kardeşime ve babasına geçmiş olsun dileklerimi iletirken, insan hayatının ne denli sürprizlere maruz kaldığını da anlıyor olmanın hissini yaşadığımı belirtmek istiyorum.

Editör

Son Güncelleme: 28.05.2024 07:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.