ÜÇ PUAN İÇİN PUSUYA YATTI

Yarın saat 15.00’da kendi evinde Çorum Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan Büyükşehir Belediyepor’da hazırlıklar tamamlandı. Geçen yıldan iki maç cezası bulunan Muhammet Fettah’ın cezası bitti. Teknik Patron Taşkın Güngör, “Kupadan sonra ligde de evimizde galip gelmek istiyoruz” dedi. Zorlu maçı Sertaç Şaroğlu yönetecek.

22 Eylül 2012 Cumartesi 17:57
ÜÇ PUAN İÇİN PUSUYA YATTI
Nurullah PALA haberi...
Spor Toto 3.Lig’e şampiyonluk parolası ile başlayan ancak iki haftada aldığı iki beraberlikle orta sıralarda yer alan Büyükşehir Belediyespor, yarın kendi evinde şeytanın bacağını kırmak istiyor. Sahadan üç puanla ayrılıp, taraftarına galibiyet keyfini tattırmak isteyen Mavi-beyazlılar, kendi tesislerinde pusu yattı. Kampa giren Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Patron Taşkın Güngör, oyuncularının beynini yıkıyor. Çorum Belediyespor maçını kazanıp, zirveye ortak olmak isteyen Mavi-beyazlı ekipte geçen yıldan iki maç kırmızı kart cezası bulunan Muhammet Fettah’ın cezasının bitmesi de zorlu Çorum maçı öncesinde moral oldu. Takımda sakat yada cezalı futbolcunun bulunmaması teknik heyetin galibiyet umudunu daha da artırıyor.
ÇORUM’U YENECEĞİZ
Yarın taraftarının önünde Çorum Belediyespor ile karşılaşacak olan Büyükşehir Belediyespor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapıldı. Hafta içinde net bir skorla Beşikdüzüspor’u kupada 3-1 yenerek tur atlayan Teknik Patron Taşkın Güngör’ün talebeleri, Çorum Belediyespor’u da gözüne kestirdi. Mavi-beyazlı takımın hocası Taşkın Güngör, “Artık taraftarımızın önünde galip gelip, üç puanla tanışmak istiyoruz. İnanıyorum ki, taraftarımızın desteği ile de bunu başaracağız. Çorum Belediyespor’u mağlup ederek, ligde ilk galibiyetimizi almak ve zirve yarışına ortak olmak istiyoruz” dedi.
ZOR MAÇI ŞAROĞLU YÖNETECEK
Türkiye Futbol Federasyonu ligin üçüncü haftasında oynanacak olan maçların başlama saatini 15.00 olarak açıkladı. MHK’de haftanın maçlarını yönetecek olan hakemleri belirledi. Yarın saat 15.00’da Kazım Karabekir Stadı’nda oynanacak olan Büyükşehir Belediyespor, Çorum Belediyespor maçını Sertaç Şaroğlu yönetecek. Haftanın diğer maçlarının başlama saati ve hakemleri şöyle: 15.00 Yimpaş Yozgatspor-Beylerbeyi: Ali Adıgüzel, 15.00 Darıca Gençlerbirliği-Kocaelispor: Nuri Karahançer, 15.00 OYAK Renaultspor-Elazığ Belediyespor: Hasan Avcı, 15.00 Altınordu-Arsinspor: Bayram Başkan, 15.00 Emrespor-Diyarbakırspor: Bahattin Şimşek, 15.00 Sancaktepe Belediyespor-Kahramanmaraş Belediyespor: Seser Tuna, 15.00 Maltepespor-Gümüşhanespor: Ozan Soykan, 15.00 Keçiörengücü-Mardinspor: Erdem İren.
MUHTEMEL KADROLAR
STAD.Kazım Karabekir
HAKEMLER:Sertaç Şaroğlu, Barış Turhan, Yiğit Çetingöz
B.Şehir Belediye:İlker zafer Samet Dede Fatih G Cabir Oktay Musa M.Emin Fatih A Ahmet
Çorum Belediye: Emrah Mehmet H.İbrahim İsmail Volkan Yiğitcan İ. Ethem Kaan Ender Oğuzhan Okan 

Editör

Son Güncelleme: 22.09.2012 18:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.