TEK ÇARE KAZANMAK

Ligde şampiyonluğu hedefleyen Büyükşehir’de Oyak Renault maçı hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Teknik Patron Güngör, zirveye yapışmak için Pazar günkü zorlu maçı mutlaka kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

23 Kasım 2012 Cuma 10:24
TEK ÇARE KAZANMAK
Nurullah PALA haberi...


Hafta sonunda Kazım Karabekir Stadı’nda Oyak Renaltspor’u konuk edecek olan Büyükşehir Belediyespor’da hazırlıklar yoğun bir tempoda sürüyor. Erzurum ekibi dün bu statta Oyak maçının provasını çift kale maçta yaptı. Teknik Patron Taşkın Güngör nezaretinde yapılan çift kale maç kıran kırana geçti. Kemik seslerinin geldiği çift kale maçta oyunu sık sık kesen Teknik Direktör Taşkın Güngör, oyuncularından Oyak maçında yapmaları gerektiğini kendilerine anlattı. Zirveye iyice yapışmak için Pazar günkü maçı mutlaka kazanmak zorunda olduklarının altını çizen tecrübeli çalıştırıcı, oyuncularından dikkatli olmalarını istedi.
EVİMİZDE KREDİMİZ TÜKENDİ
Mavi-beyazlı kulübün teknik patronu Taşkın Güngör, ligde puan kaybına tahammüllerinin olmadığını belirterek, “Özellikle evimizde puan kaybetme kredimizi tamamen tükettik, artık kayıp istemiyorum” diyerek zorlu Oyak Renault maçı öncesinde oyuncularını hem uyardı. Hem de zorlu mücadelede daha dikkatli olmalarını istedi.

Editör

Son Güncelleme: 23.11.2012 10:29
Anahtar Kelimeler:
TEK ÇARE KAZANMAK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.