Play-Off tamam

TFF 1. Lig'de İstanbulspor ile BB Erzurumspor karşılaştı. Maçı BB Erzurumspor 2-1 kazandı. Bu sonuç ile Erzurumspor, İstanbulspor ile puanları eşitledi.

admin
admin
25 Nisan 2022 Pazartesi 06:18
Play-Off tamam

Spor Toto 1. Lig'in 34. haftasında İstanbulspor ile BB Erzurumspor karşı karşıya geldi. Necmi Kadıoğlu Stadyumu'ndaki zorlu maçı konuk ekip BB Erzurumspor 2-1 kazandı.

ERZURUM SOYUNMA ODASINA ÖNDE GİTTİ

Ali Şansalan'ın düdüğü ile başlayan karşılaşmada ilk gol devrenin sonunda geldi. 45. dakikada konuk ekip BB Erzurumspor'da Mücahit Albayrak, topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı.

64'TE FARK 2'YE ÇIKTI

Karşılaşmanın ikinci yarısına da iyi başlayan BB Erzurumspor, 64. dakikada farkı 2'ye çıkardı. Gökhan Arslan, Orhan Ovacıklı'nın asistini gole çevirerek, durumu 2-0 yapmayı başardı.

CEVAP GELDİ AMA YETMEDİ

İstanbulspor, BB Erzurumspor baskısına 73. dakikada cevap verdi. Rroca, farkı 1'e indiren gole imza attı. Fakat İstanbulspor'un bulduğu bu golün devamı gelmedi. 2-1 kaybeden ev sahibi ekip, sahadan puansız ayrıldı.

DADAŞLAR İSTANBUL'U YAKALADI

Bu sonuç ile BB Erzurumspor, TFF 1. Lig puan cetvelinde rakibi İstanbulspor'u yakaladı. Geride kalan 32 maçta 16 galibiyet, 9 beraberlik ve 8 mağlubiyet alan Dadaşlar, puanını 54 yaparak, 5. sırada yer aldı. İstanbulspor ise 16 galibiyet, 6 beraberlik ve 10 mağlubiyet ile 54 puan topladı ve 4. sırada bulundu.

Mavi-beyazlı ekip, bu sonuçlar puanını 54’e çıkararak, Play-Off’taki yerini sağlama aldı. BB Erzurumspor önümüzdeki hafta Kocaelispor’u konuk edecek.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.