ORMAN SPOR KULÜBÜ, KAYAK KURSU İLE İLK STARTINI VERDİ

Erzurum Orman Spor Kulübü kayak kursu ile ilk startını verdi. Yarıyıl tatili nedeniyle düzenlenen kayak kursuna 8 yaşından 18 yaşına kadar olan orman personellerinin çocukları katılıyor.

06 Şubat 2014 Perşembe 12:20
ORMAN SPOR KULÜBÜ, KAYAK KURSU İLE İLK STARTINI VERDİ
Anadolu’nun zirvesi Erzurum Palandöken kayak tesislerinde başlatılan kursa yoğun ilgi ve alaka gösterilirken organizasyon sevinçle karşılandı. 

Kursun açılışı Orman Bölge Müdürü M. Salih Çetiner, Bölge Müdür Yardımcısı İbrahim Ergüven, Mali İşler Şube Müdürü Hüseyin Karakaya’nın katılımıyla gerçekleşti.

Açılışta konuşan Erzurum Orman Spor Kulüp Başkanı Ferit Torunoğlu, çocukların kış tatili dönemlerinde yorgunluklarını atmaları, tatillerini en iyi ve verimli bir şekilde geçirmeleri için bu kursu düzenlediklerini, amaçlarının çocukların zihinsel ve bedensel gelişimlerine yardımcı olmak ve Erzurum Bölge Müdürlüğüne il dışından atama yoluyla gelen personelin çocuklarına bir Erzurum hatırası olarak kayak öğreterek göndermek olduğunu belirtti.

Erzurum Orman Bölge Müdürü M. Salih Çetiner kurs açılışında yaptığı konuşmasında “Erzurum ili kış koşullarının ağır olduğu bir ildir. Bu zor koşulları olumlu ve güzel bir hale getirmek için bu zamanı kayak sporu ile değerlendirmek insanlara bir mutluluk ve sevinç bırakmaktadır. Bölge Müdürlüğü olarak burada yaşayan personelimizin ve onların çocuklarına bu imkanı sunarak onları mutlu etmek bize haz veriyor. Bu amaçla Orman Genel Müdürlüğümüzün talebimizi olumlu değerlendirerek gönderdiği ödenekle alınan kayak malzemeleri ile Erzurum Orman spor kulübü aracılığı ile personelimizin çocuklarına kayak sporu yapma imkanı sunduk. İnşallah bu çocuklarımızdan ileride yarışmalarda birincilikler elde eden gençlerimiz olacak. İleride onları spora yönlendirerek kötü alışkanlıklardan korumuş olacağız. Kayak kursunun hayırlı olmasını dileyerek kulübün faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi için Genel Müdürlüğümüze desteklerinden dolayı şükranlarımı sunarım” dedi.

Erzurum Orman spor öncülüğünde Palandöken’de her yıl gerçekleştirilmesi planlanan kayak kursu ile milli takıma yeni kayakçılar kazandırılması planlanıyor. Kursiyerler, oluşturulacak başlangıç, orta, ileri ve yarışmacı düzeydeki eğitim gruplarında, kayak kampı kayak antrenörü Şinasi Yıldız tarafından eğitilecek.

Editör

Son Güncelleme: 06.02.2014 12:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.