Keçiören’e Dadaş tarifesi

Trendyol 1.lig takımlarından Erzurumspor FK, taraftarını yeni bir galibiyetle daha tanıştırdı.

admin
admin
10 Mart 2024 Pazar 18:58
Keçiören’e Dadaş tarifesi

Trendyol 1.Lig'in 26. hafta karşılaşmasında Ankara Keçiörengücü ile BB Erzurumspor karşı karşıya geldi. Müsabaka deplasman ekibi BB Erzurumspor'un 2 gollük üstünlüğü ile sonuçlandı.

Konuk ekibin gollerini 20. dakikada Muhammed Furkan Özhan, 90+3'te ise Eren Tozlu kaydetti. Öte yandan Keçiörengücü forması giyen Mert Kula, 81. dakikada gördüğü kırmızı kartın ardından oyun dışı kaldı.

Bu sonuçla birlikte Erzurumspor FK puanını 34'e yükseltti, Ankara Keçiörengücü ise 31 puanda kaldı.

Ankara’da oynanan karşılaşmada rakip takım karşısında etkili bir futbol ortaya koyan Dadaşlar, Furkan’ın aşırtma golüyle öne geçen taraf oldu.

Rakip takım karşısında adeta etten duvar ören Erzurumsporlu futbolcular, ev sahibi takımın tüm ataklarını sonuçsuz bırakırken, maçın bitimine yakın kazanılan penaltı ile galibiyet kaçınılmaz oldu.

Eren Tozlu’nun kaydettiği penaltı, Erzurumspor’a 0-2’lik galibiyetin yanı sıra bir de 3 puan kazandırmış oldu.

Adeta 6 puan değerindeki karşılaşmadan galip ayrılan Erzurumspor, taraftarını sevindirirken, yine haftanın en çok konuşulan ekibi oldu.

Taraftarlar, Erzurumspor’un galibiyetini sosyal medyada binlerce paylaşım yaparak kutladı.

KUTLU’DAN HAKEME ÖVGÜ

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, maçın hakemi Erkan Özdamar’dan övgüyle bahsederek, “Maça geçmeden önce Erkan Özdamar’la başlamak istiyorum. Bana göre ülkenin en iyi hakemlerinden biri. Bunu tamamen maçtan bağımsız olarak söylüyorum. Kesinlikle her zaman üst tarafta maç yönetmesi gerekiyor. Maalesef bizim ülkemizde işini iyi yapan her zaman cezalandırılır. İyi taraftan bakacak olursak bu ligde maç yönetmesi duruşuyla, karakteriyle buradaki hakem arkadaşlara örnek oluyor.” dedi.

KESİNLİKLE DEFANSİF BİR TAKIM DEĞİLİZ

Maçla ilgili değerlendirmelerde bulunan Kutlu, “Giren çıkan tüm oyuncularımı kutluyorum. Büyük bir karakter koyuyorlar ortaya. Takıma ve şehre karşı inanılmaz aidiyet duyguları var. Ayaklarına sağlık, yüreklerine sağlık. Daha önce de vurguladım tekrar edeyim. Biz defansif bir takım değiliz. 3 stoperimizden bir kanat oyuncusu ve sürekli öne çıkıyor. Örnek verecek olursam Orhan bu maçta en az 10 defa bindirdi ve Orhan bizim üçüncü stoperimiz. Kesinlikle defansif bir takım değiliz. Ön alan baskısını iyi yapan ve takım halinde iyi duran bir ekibiz. Gol yemediğimiz gibi her maç oldukça fazla pozisyon buluyoruz. Yine çok güzel bir taraftarımız vardı. Bizi yalnız bırakmadıkları için hepsine teşekkür ediyorum.”

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.