Erzurumspor Samed Ali Kaya'yı kiraladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin genç oyuncularından Samed Ali Kaya, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a kiralandı.

admin
admin
01 Şubat 2019 Cuma 06:53
Erzurumspor Samed Ali Kaya'yı kiraladı

Transferin son gecesinde hareketli dakikaların yaşandığı Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da son dakika transfer gelişmesi yaşandı. Akşam saatlerinde Galatasaraylı Eren Derdiyok ve Göztepe'nin genç oyuncusu Samed Ali Kaya ile pazarlık edildiği haberi Erzurumspor kulislerine bomba gibi düştü.

Eren Derdiyok ile geç saatlere kadar yürütülen pazarlık sonucunda, ücrette anlaşma sağlanamadı. Eren'in yıllık 1.5 milyon Euro'luk teklifine 800 bin euro'luk teklifle karşılık veren Erzurumspor yönetiminin tüm anlaşma çabaları sonuç vermedi. Galatasaraylı golcü oyuncu, Alanyaspor'un da kendisine teklifte bulunduğunu gerekçe göstererek, Erzurumspor'un teklifini kabul etmedi.

Türkiye Futbol Federasyonu internet sitesinde yer alan bilgiye göre sezon başında Menemen Belediyespor'dan transfer edilen Samed Ali Kaya, yıl sonuna kadar Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a kiralandı.

Ligin ilk devresinde 3 lig ve 3 kupa maçında forma giyen Samed Ali Kaya 2 gol kaydetmişti.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumsporSamed Ali Kaya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.